KPSS'ye giden genç kıza yorgun mermi geldi: Hastanelik oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS'ye giden genç kıza yorgun mermi geldi: Hastanelik oldu

KPSS'ye giden genç kız, yorgun mermi sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. İşte olayın detayları.

KPSS 15 Tem 2024 0
KPSS'ye giden genç kıza yorgun mermi geldi: Hastanelik oldu

KPSS'ye giderken hastanelik oldu.

Diyarbakır'da meydana gelen olayda bir genç kız, KPSS'ye giderken hastanelik oldu. Dün öğle saatlerinde merkez Bağlar İlçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan Koşuyolu Parkı'nda meydana gelen olayda Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde KPSS'nin ilk oturumuna giden Din Kültürü öğretmeni Rabia Alioğlu, öğleden sonraki oturumu beklerken parkta dinlenmeye geçti.

Ancak bu sırada bir anda bir acı hissetti. Genç kızın başına yorgun bir mermi isabet etti. Yorgun merminin isabet etmesi sonrası yaralanan genç kız, durumu yakınlarına söyledi ve hemen bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler ilk müdahalesini yaptığı genç kızı hastane kaldırırken polis ekipleri, merminin gelebileceği yerlere ilişkin değerlendirmede bulundu ve kameraları incelemeye aldı.

Alioğlu konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir öğretmen adayıyım. Genel yetenek, genel kültür sınavına girdim. İkinci oturumu beklemek için okula yakın parkta oturdum. Herhangi bir yerden, bir kurşun sıkanın kurbanı oldum. Oturduğum yerde kafama kurşun değdi. Sınava girmem gerekirken, şu an hastanedeyim. Çok farklı koşullarda, çok zorluklarla çalıştım. Daha önce de depremde mağdurdum. Şu anda beni bu hale kim getirdiyse, onun mağduriyeti içerisindeyim. Sınavıma giremedim. Çok hüzünlüyüm. Cümle bile kuramıyorum. Benim bu hale gelmeme kim sebep olduysa, bulunmasını istiyorum. Milli Eğitim Bakanımızdan bu mağduriyetime bir çözüm bulunmasını istiyorum. Emeklerimin boşa gittiğine üzülüyorum. Belki atanacaktım. Bir yılım sorumsuz insanlar yüzünden gitti. Ama maalesef ki sınava giremedim"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç