Konya Büyükşehir Belediyesi şoför alımı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konya Büyükşehir Belediyesi şoför alımı yapacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan duyuruda şoför alımı yapılacağına yer verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi şoför alımı yapacak

Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS'siz 70 şoför alacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yayınlanan son dakika açıklamasında işçi alımı yapılacağına yer verildiği bildirilirken işçi alımı başvurusunun bugün başladığı, 22 Eylül 2024 tarihine kadar adayların başvurularını yapabileceğine yer verildi.

Başvuru şartları açıklandı

Duyuruya göz attığımızda işe alınacak personellerin TCK 53. maddede belirtilen suçlardan süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, simmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, fuhuş suçlarını işlememiş olmak, en az ilkokul mezunu olmak, şoför olarak çalışmasına enmgel bedenden ve ruhen elverişli olmak, otobüs kullanabilir sürücü belgesine sahip olmak, E ya da D ehliyeti olmak, SRC 1 veya SRC 2 belgelerinden en az birine sahip olmak, geçerli psikoteknik belgesine sahip olması gerekmektedir.

Adayların başvuru tarihi itibarıyla 24 - 45 yaş arasında olması gerekmektedir. Konya merkez ilçelerde ikamet ediyor olmak.

Başvuru nasıl yapılacak?

Başvurular isbasvuru.konya.bel.tr adresi üzerinden alınacak. Adaylar bu sayfa üzerinden başvurusunu yaptıktan sonra iş görüşmesine çağrılacak. Personel alımı başvuruları bu sayfa üzerinden devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç