Kayseri'de Toplu Taşıma Fiyatlarına Zam Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kayseri'de Toplu Taşıma Fiyatlarına Zam Geldi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma fiyatlarına zam geldiğini açıkladı. İşte yeni zamlı ücretler ve detaylar...

Yerel Haberler 30 Eylül 2024 0
Kayseri'de Toplu Taşıma Fiyatlarına Zam Geldi

Kayseri'de toplu taşıma fiyatlarına zam geldi.

Toplu taşıma fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Birçok il yeni zamları ve yeni zamlı fiyatları açıklamaya devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre, Kayseri'de toplu taşıma fiyatlarına zam geldiği açıklandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karara göre, toplu taşıma fiyatlarına yüzde 21 oranında zam yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ise şöyle:

"Toplu ulaşımın ana gider kalemi olan akaryakıt, bakım, yedek parça giderlerinde oluşan fiyat artışları sebebiyle, toplu ulaşım fiyat tarifelerinde güncelleme yapma gereği oluşmuştur." denildi.

Yeni Toplu Taşıma Fiyatları

Daha önce 16,50 TL olan tam bilet yüzde 21 zam ile 20 TL, 9,00 TL olan indirimli bilet ise 11 TL'ye yükseldi.

"Toplu taşımayı düzenli ve sık kullanan yolcularımız için oluşturulan avantajlı abonman kartlardan; aylık 150 biniş hakkı bulunan indirimli abonman bilet 300 TL (1 biniş 2 TL), yine 150 biniş hakkı bulunan tam abonman bilet 860 TL (1 biniş 5,7 TL) olarak belirlenmiştir. Aktarma şartları ve tarifeleri ile İlçe toplu ulaşım tarifelerinde de düzenlemeye gidilmiş olup güncel tarifeler 30.09.2024 tarihinden itibaren geçerli olacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç