Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı yapacak

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı yapacak

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 30 personel alacak.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bir duyuru yayınladı ve farklı kadrolarda çalıştırmak üzere 30 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvuru yapacak adayların internet üzerinden başvurusunu yaptıktan sonra başvuru evraklarını şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

İlana göz attığımızda adayların büro personeli, temizlik personeli, bulaşık personeli, park ve bahçe personeli, şoför, bakım onarım personeli, güvenlik görevlisi ve hizmet personeli kadrolarında istihdam edileceği bildirildi.

İlana başvuru yapacaklarda aranan şartlar ise şu şekilde:

- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya askerlikle ilişiği olmamak.

- 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

- 2022 yılı KPSS sınavına girmiş olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI VE BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvurular https://ik.isparta.edu.tr adresi üzerindne alınacak ve daha sonra aşağıdaki linkte yer alan evraklarla birlikte müracaatlar şahsen yapılacak.

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç