İslam Memiş Haftalık Piyasa Analizini Paylaştı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Haftalık Piyasa Analizini Paylaştı

Yatırım uzmanı İslam Memiş, güncel piyasa analizini takipçileriyle paylaştı. İşte haberin detayları...

Altın 9 Eylül 2024 0
İslam Memiş Haftalık Piyasa Analizini Paylaştı

İslam Memiş, haftalık piyasa analizini paylaştı.

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle çoğu kişinin takip ettiği isim olan İslam Memiş, güncel haftalık piyasa analizini takipçileriyle paylaştı. İslam Memiş yaptığı açıklamada haftayı ikiye ayıracağını, Çarşambadan önce ve Çarşambadan sonra olarak değerlendireceğini açıkladı. 

İşte İslam Memiş'in analizleri:

Sert dalgalanmalanın devam edeceği bir haftaya başlayacağımızı öngören Memiş, "Çarşamba ve Perşembe günlerine dikkat. Çarşamba ABD TÜF, Perşembe Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı açıklanacak" dedi.

Bu nedenle haftayı ikiye ayırıyoruz diyen Memiş, "Çarşamba öncesi, Çarşamba sonrası" diyerek altın konusunda kritik iki uyarı yaptı...

Ons altının geçen cuma günü 2 bin 485 dolar seviyesine gerilediğini, haftayı ise 2 bin 497 dolar seviyesinden tamamladığını hatırlatan Memiş, bu hafta için tepki alımlarına işaret etti.

TV100'deki yazısında İslam Memiş, "Bu hafta için 2 bin 470- 2 bin 530 dolar aralığında dalgalanmasını bekliyorum. Ancak aşağıda beklediğim 2 bin 420 dolar destek seviyesi geçerliliğini koruyor. 2 bin 530 dolar direncinin kalıcı olmasını beklemiyorum. Gram altın yatırımcısı yine ons altını takip etmeli. Ons altın nereye gram altın oraya. 2 bin 780-2 bin 530 lira aralığı geçerliliğini korur. Alım aralığı 2 bin 750-2 bin 800 lira aralığı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç