İŞKUR hastanelere sekreter, büro personeli alımı yapıyor 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR hastanelere sekreter, büro personeli alımı yapıyor 2024

İŞKUR üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında hastanelere sekreter alımı yapıldığına yer verildi.

İş İlanları 15 Tem 2024 0
İŞKUR hastanelere sekreter, büro personeli alımı yapıyor 2024

İŞKUR üzerinden son dakika açıklaması: Hastanelere sekreter alınacak.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada birçok kadroda istihdam etmek üzere sekreter alımı yapılacağına yer verildi. Yardımcı personel ve sekreter olarak çalıştırmak üzere hastaneler ile sağlık kuruluşlarına yapılan personel alımlarının başvuru bilgileri finans7.com'da. Peki hastanelere personel alımı başvurusu ne zaman? Başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuruya ilişkin son dakika bilgileri.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İş Kurumu internet sitesi olan esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yayınlanan personel alımında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı olması, 18 yaşını geçmiş olması, ofis içi tüm aletleri kullanabilecek bilgide olması, ofis içi düzenli şekilde çalışabilecek olması, alınacağı görevini yapmasına engel bir sağlık sorunu olmaması gerekmektedir.

İŞKUR sayfasındaki ilanlar şu şekilde:

BAŞVURU

İŞKUR resmi internet sayfası olan esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden alınan başvurular için adayların müracaatını, yukarıdaki kadrolar üzerinden yapması gerekiyor. Bu sayfaya giderek giriş yaptıktan ve iş arama sayfasına gidin. Daha sonra iş arama sayfasında MESLEK yazan kısımda yukarıdaki kadroların adını yazın ve ARA butonuna tıklayın. O kadroya yapılan personel alımları aşağıda sıralanır. İlanlara tıklayarak müracaatınızı yapabileceksiniz.

Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç