İŞ Bankası'ndan Öğrencilere Karne Hediyesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan Öğrencilere Karne Hediyesi!

Her yıl karne gününde öğrencilere hediye veren İŞ Bankası, bu yıl da aynı geleneği sürdürüyor! İşte haberin detayları...

Bankalar 14 Haz 2024 0
İŞ Bankası'ndan Öğrencilere Karne Hediyesi!

Öğrencilerin karne telaşı başlarken milyonlarca öğrenciye İş Bankası karne hediyesi müjdesi verdi. Karne hediyesi veren yerler 2024 listesinde yer alan İş Bankası bu sene de milyonlarca öğrenciyi unutmadı ve karnesini getiren öğrencilere hediye vereceğini açıkladı.

İş Bankası tarafından bu sene 17. kez düzenlenerek geleneksel hale getirilen İş Bankası karne hediyesi kampanmyası bankanın 100. yıl kutlamaları nedeniyle çok daha özel bir hale gelimşti. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada Karneni Göster, Kitabını Al Kampanyası için verilecek olan kitapta belirlenmiş oldu.

İŞ BANKASI KARNE HEDİYESİ KİTAP VERİYOR MU 2024?

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada "Türkiye İş Bankası, çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığı kazanması, hayal güçlerinin gelişmesi, merak duygularının artması, bilim ve sanatla gelişimlerinin desteklenmesi amaçlarıyla 2007-2008 öğretim yılı sonunda başlattığı “Karneni Göster, Kitabını Al" kampanyasını 100. kuruluş yıldönümünde 17. kez gerçekleştiriyor.

tarih-dede.jpg

Kampanya için İstanbul Şubesinde düzenlenen etkinliğe katılan çocuklara kitapları İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran ile Banka yönetim ve icra kurulu üyeleri tarafından armağan edildi." ifadelerine yer verilerek bu sene de kitap hediyesi verileceği ifade edildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç