İŞ Bankası'ndan 25.000 TL Faizsiz Kredi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 25.000 TL Faizsiz Kredi İmkanı!

İŞ Bankası'ndan yeni bir kampanya geldi. Açıklanan kampanyaya göre, 25.000 TL faizsiz kredi verilecek! İşte haberin detayları...

Kredi 10 Tem 2024 0
İŞ Bankası'ndan 25.000 TL Faizsiz Kredi İmkanı!

İŞ Bankası'ndan faizsiz 25.000 TL kredi imkanı.

Ay sonunu getirmekte zorlanan kişilere yönelik olarak İş Bankası yeni nakit para desteğini açıkladı. Yükselen faiz oranları nedeniyle kredi çekmekte zorlanan kişilere İş Bankası faizsiz taksitli nakit avans vereceğini duyurdu.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere İş Bankası aranılan koşulları yerine getirmeleri şartıyla 25 bin liraya varan tutarda faizsiz taksitli nakit avans vereceğini duyurdu. 31 Temmuz 2024 tarihine kadar kampanyaya başvurular devam edecek. Bu tarihe kadar başvuru yapan kişilere sıfır faizli taksitli nakit avans desteği sağlanacak.

İŞ BANKASI 25.000 TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada "Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan müşteriler için geçerlidir." denilerek 25 bin TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans verileceği ifade edildi.

Kampanyadan 01.07.2024 – 31.07.2024 tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan müşteriler yararlanabilecektir.

- Faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerlidir.

- Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 25.000 TL arasında olacaktır.

- Sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanabilecektir.

- Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, bir takvim ayında müşteri limitinin %25’i kadar, en fazla 25.000 TL sınırlandırılmıştır.

- Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecektir.

- 2-3 (dahil) aydan farklı vadelerde ve 25.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Aranılan şartları yerine getiren kişilerin müşteri onayı almalarının ardından başlatılarak 2 iş günü içerisinde kabul edilecek. Düzenlenen krediden yararlanan kişiler 25 bin liraya kadar taksitli nakit avansı faizsiz olarak çekebilecekler.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç