İş Bankası 27 şehre memur alımı yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Bankası 27 şehre memur alımı yapıyor

İş Bankası 27 şehre memur alımı yapacağını açıkladı. İş ilanının başvurusuna dair bilgiler ve başvuru şartları yazımızda.

İş Bankası 27 şehre memur alımı yapıyor

İş Bankası'ndan dev memur alımı.

Türkie İş Bankası birçok şehre memur alımı yapacağını duyurdu. İlana göz attığımızda personel alımının detaylarının belli olduğu görülüyor. İş Bankası kariyer sayfasından yayınlanan personel alımında başvuru bilgileri şu şekilde:

Özel bankaların ilki olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk döneminde açılan Türkiye İş Bankası, memur kadrosuna personel alımı yapacağını bildirdi.

Yayınlanan 2 ilan ile birlikte aşağıdaki illere memur alımı yapılacağına yer verildi:

Anadolu memur alımı illeri, ilçeleri:

Adana'nın Merkez ve Ceyhan; Adıyaman'ın Merkez; Afyon'un Merkez ve Emirdağ; Ağrı'nın Merkez ve Doğubayazıt,; Aksaray'ın Ortaköy; Antalya'nın Alanya, Gazipaşa, Manavgat, Serik ve Turunçova; Aydın'ın Davutlar, Didim ve Kuşadası; Bayburt'un Merkez; Balıkesir'in Bigadiç ve Sındırgı; Bursa'nın Gürsu, İnegöl, Karacabey, Mudanya ve Orhangazi;, Denizli'nin Merkez, Buldan, Çal, Çivril ve Sarayköy; Diyarbakır'ın Bismil ve Silvan; Giresun'un Görele ve Tirebolu; Hakkari'nin Merkez; Kahramanmaraş'ın Merkez, Elbistan ve Göksun; Kastamonu'nun Cide, İnebolu ve Taşköprü; Konya'nın Merkez, Beyşehir, Cihanbeyli, Ilgın ve Yunak; Manisa'nın Ahmetli, Demirci, Sarıgöl ve Soma; Mersin'in Merkez ve Erdemli; Muğla'nın Bodrum, Milas ve Yatağan; Rize'nin Ardeşen; Sivas'ın Merkez, Şarkışla ve Zara; Şanlıurfa'nın Merkez, Akçakale ve Viranşehir; Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Malkara; Van'ın Erciş; Yozgat'ın Akdağmadeni ilçelerinde bulunan Şubelerimizde temel bankacılık hizmetlerini yerine getirmek üzere Memur pozisyonunda görevlendirilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Belirtilen ilçeler dışında ikamet eden adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Ayrıca 29.06.2024 son başvuru tarihli "Ankara Memur Alımı" ilanımız ile 08.07.2024 son başvuru tarihli "İstanbul Memur Alımı" ilanımıza başvuran adayların bu ilana başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Adıyaman, Afyon, Ağrı, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Giresun, Hakkari, Mersin, Kastamonu, Konya, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Rize, Sivas, Tekirdağ, Şanlıurfa, Van, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Adana

İstanbul Memur Alımı duyurusu ise şu şekilde:

İstanbul ili Ataşehir, Bağcılar, Bakırköy, Bahçelievler, Bayrampaşa, Başakşehir, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu ilçelerinde bulunan Şubelerimizde temel bankacılık hizmetlerini yerine getirilmek üzere Memur pozisyonunda görevlendirilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Belirtilen ilçeler dışında ikamet eden ve 29.06.2024 son başvuru tarihli "Ankara Memur Alımı" ilanımıza başvuru yapmış adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvuru şartları belli oldu

Türkiye İş Bankası personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerden mezun olmak.

Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak.

Askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2025 Ağustos ayına kadar tecil ettirmiş olmak.

Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Daha önce Bankamızın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarında en fazla 2 kez başarısız olmak ve bu sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak.

İlanda belirtilen ilçelerde ikamet ediyor olmak. Belirtilen ilçeler dışında ikamet eden adayların başvuruları değerlendirilmeyecektir.

Başvuru nasıl yapılacak?

Türkiye İş Bankası personel alımı başvurusu internet üzerinden alınmaya başlandı. Başvuru yapmak isteyenlerin;

"https://ik.isbank.com.tr/is-ilanlari-listesi"

adresi üzerinden yapması gerekiyor. İş Bankası insan kaynakları iş ilanları listesi kısmından özgeçmiş oluşturarak başvurunuzu yapabileceksiniz. Kadın erkek adaylar bu sayfada >>>Bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç