İNG Bank'tan 100.000 TL Borç Kapatma Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan 100.000 TL Borç Kapatma Kredisi!

Borcu olan vatandaşlara İNG Bank'tan yeni kampanya geldi! İNG Bank, 100.000 TL borç kapatma kredisi veriyor. İşte maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 23 Haz 2024 0
İNG Bank'tan 100.000 TL Borç Kapatma Kredisi!

İNG Bank, müşterilerine 100.000 TL borç kapatma kredisi veriyor.

Türkiye’de insanların alıç güçlerinin düşmesi ile genel bir borçluluk durumu yaşanmaya başlandı. Borçlarından bunalan ve bir çıkış yolu arayanlara bekledikleri haberi ING bank verdi. ING Bank’a başvuru yapanlar borç transferi kredisi kullanarak finansal durumlarını toparlayabilme imkanı buluyorlar. Bütçeleri çevrilemez hale gelenler bile bu kredi kampanyası ile kendilerine çok ayrıcalıklı bir alan açabiliyorlar. ING Bank borç transferi kredisinin özellikleri nelerdir?

BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ NEDİR?

Borç transferi kredisi ile alakalı olarak ayrıntılar merak ediliyor. Bir ihtiyaç kredisi türü olan borç transferi kredisi her banka tarafından sağlanmıyor. Bazı bankalar bu krediyi müşterilerin kullanımına sunuyor. Bu fırsatı değerlendirenler ise oldukça avantajlı çıkabiliyorlar.

Başka bankalara kredi borçları olanlar ING Bank’tan borç transferi kredisi çekerek bu borçlarından kurtulabiliyorlar. Yeni bir kredi hesabı açılan bu müşteriler farklı açılardan kazançlı çıkabiliyorlar. Bu da yaşanan zorlu ekonomik koşullarda kurtarıcı olabiliyor.

Borç transferi kredisi çeken müşteriler daha önce yüksek faiz ile kullanmış oldukları kredinin borcunu kapatıyorlar. Daha düşük faiz ile ING Bank’ta yeni bir kredi hesabı açılıyor. Bu bir kazanç sağlarken kredi vadesinde de avantaj sağlanabiliyor.

Bir bankadan ihtiyaç kredisi kullanıp 10 ay ödeme yapan kişinin 14 ay daha ödeme yapması gerekirken borç transferi kredisi ile bu 14 aylık taksit yeniden 24 ay taksite yayılabiliyor. Bu da kredi için ödenmesi gereken aylık taksiti düşürebiliyor. Ekonomik olarak borç transferi kredisi her türlü avantajlı olabiliyor.

100.000 TL BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

borc-kredisi.jpg

ING Bank borç transferi kredisi için maliyet tablosunu açıkladı. 24 ay vadeli 100.000 TL borç transferi kredisi çekilmesi durumunda kredi maliyeti aylık yüzde 3,69 oranında faiz ile hesaplanıyor. Bu kredi için müşteriler bankaya aylık 7.014 TL oluyor. Toplam kredi maliyeti ise 168 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç