Hyundai Bayon Modelinin Temmuz Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hyundai Bayon Modelinin Temmuz Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Hyundai'nin en fazla satılan modellerinden biri olan Bayon'un Temmuz ayı güncel fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 5 Tem 2024 0
Hyundai Bayon Modelinin Temmuz Ayı Fiyat Listesi Açıklandı!

Hyundai Bayon modelinin yeni fiyat listesi belli oldu.

Sıfır kilometre otomobiller için Temmuz ayı yeni fiyat listeleri ile başladı. Otomobil firmaları fiyat listelerini yeniden belirlediler. Firmalar stok durumlarına, rekabet güçlerine ve buna benzer parametrelerle yeni fiyatları tespit ettiler. Müşteriler ise açıklanan bu yeni fiyat listelerini inceleyerek satın alacakları otomobillere karar veriyorlar. Hyundai de otomobil fiyatlarında yeni bir değerlendirme yaptı.

ZAM YOK!

Otomobil piyasasında gelinen nokta tamamen müşterilerin lehine bir hale büründü. Sıfır kilometre otomobillere her ay en az bir defa zam yapmaya alışan firmalar artık en küçük bir fiyat artışına bile korkar oldular. Duran satışları daha da baltalamak istemeyen firmaların çoğu araç fiyatlarına zam uygulamıyorlar. Özellikle de Hyundai gibi Türkiye’de üretim yapan firmalar fiyat belirlerken daha rahat olabiliyorlar.

HYUNDAİ BAYON FİYAT LİSTESİ!

Ucuz ve çok satan SUV model olan Hyundai Bayon için firma tarafından şu fiyat listesi açıklandı:

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel: 1.030.000 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik: 1.065.000 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik: 1.120.000 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik: 1.209.000 TL
Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT: 1.225.000 TL

Hyundai Bayon için firma zam kararı almazken ayrıca müşterilere çeşitli kredi destekleri de sağlanıyor. Bunun yanında Hyundai Bayon ÖTV’siz de satın alınabiliyor. Bu imkan ile Hyundai Bayon sahibi olabilmek için ise aracı alacak olan kişilerin ÖTV muafiyeti hakkı olması gerekiyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç