Hediye Güran'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hediye Güran'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan ve dere yatağında ölü bulunan Narin Güran soruşturmasında, yenge Hediye Güran'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı.

Haberler 17 Eylül 2024 0
Hediye Güran'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı

Son dakika: Hediye Güran'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan ve dere yatağında ölü bulunan Narin Güran soruşturmasında, yenge Hediye Güran tutuklandı. Güran'ın savcılıkta verdiği ifade de ortaya çıktı. "Ben olay günü Narin'i hiç görmedim" diyen Güran, Salim Güran'la bir ilişkisi olmadığını da söyledi.

25 saniyelik görüşme

Hediye Güran, "Salim ile aranızda bir ilişki var mı?" sorusuna, "Hayır. Kesinlikle öyle bir şey yoktur" yanıtını verdi.

Bu yanıtın üzerine telefon ve HTS kayıtlarının sıklığı sorulan Hediye Güran, "Cevapsız çağrılara ilişkin diyeceğim yoktur. Benim bu cevapsız çağrılardan haberim yoktur. 25 saniyelik sesli görüşme ise tam olarak hatırlayamamakla beraber Salim'in eşi Melek ile yapmış olduğumuz görüşme olduğunu düşünüyorum. Whatsapp mesaj içeriğini ise hatırlamamaktayım" dedi.

"Salim ile cevapsız çağrılar ile mi haberleşmektesiniz?" sorusuna ise Güran, "Yok öyle bir şey, ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum" yanıtını verdi.

İşte Hediye Güran'ın ifade tutanağı;

"Salim'le cevapsız çağrılarla mı haberleşiyorsunuz?" sorusuna Hediye Güran,

"Yok öyle bir şey ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum" dedi.

Cinayet sonrası telefon değişimi

Hediye Güran,

"Narin kaybolduktan birkaç gün sonra cep telefonumu değiştirdim" dedi.

Hediye Güran,

"Telefonumum camı kırıktı ve bozuktu, eşim de yeni telefon aldı. Eski cep telefonum da evde bulunmaktaydı. Eski telefonumu beni almaya gelen Jandarma görevlilerine teslim ettim" dedi.

Hediye Güran

"Evinizde bulunan battaniye içerisinde bir silahın bulunup bulunmadığı ve bunun kime ait olduğu" yönündeki soruya,

"Silahı sonradan Yüksel Güran ile beraber evde bulunan depodan aldım ve eve getirdim. Depoda herhangi bir silah olmadığını biliyordum." dedi.

'Olay günü Narin'i hiç görmedim'

Hediye Güran, "Benim olay ile ilgili söyleyeceklerim bunlardan ibarettir. Benim olay ile herhangi bir ilgim kesinlikle yoktur. Zaten ben olay günü Narin'i hiç görmedim. Olay sonrasında da köyde şüpheli bir şey duymadım. Kimse benim ifademi değiştirmeye çalışmadı. Kimseye zarar vermişliğim yoktur. Ben ailenin toplanarak karar aldığını ya da ifadeler ile ilgili konuştuğuna şahit olmadım. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç