Hava durumu: 26 ve 27 Temmuz'da şiddetli yağmur geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hava durumu: 26 ve 27 Temmuz'da şiddetli yağmur geliyor

Sıcak havadan bunalanlara iyi haber geldi. Birçok şehre şiddetli yağmur geliyor. İşte son dakika bilgileri ve hava durumu.

Yaşam 25 Tem 2024 0
Hava durumu: 26 ve 27 Temmuz'da şiddetli yağmur geliyor

Meteoroloji'den son dakika: Bu illerde sıcaklara birkaç gün ara: Şiddetli yağmur geliyor.

MGM resmi internet adresi üzerinden art arda duyurular yayınlandı. Yayınlanan duyurulara baktığımızda Meteoroloji, birçok ilde şiddetli yağmur beklendiğini söyledi. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok şehre gelecek yağmurların sel ve su baskınlarına neden olabileceğine yer verildi.

Karaman ve Niğde

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Karaman’da akşam saatlerinde itibaren Niğde’de yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı
25.07.2024 13.30-25.07.2024 21.00

Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Karabük ve Bolu

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Ankara, Bolu ve Karabük’te akşam saatlerinden sonra Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Cuma günü akşam saatlerine kadar aralıklara kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı
25.07.2024 13.30-26.07.2024 19.00

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren kuzey ve iç kesimleri başta olmak üzere İstanbul’da, Cuma sabah saatlerinden itibaren Kocaeli ve Sakarya’da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı
26.07.2024 00.00-26.07.2024 19.00

5 Günlük hava durumu

Ülke genelinde önümüzdeki günlerde beklenen 5 günlük hava durumu şu şekilde:

26 Temmuz hava durumuna baktığımızda Marmara, İç Anadolu, Akdeniz ve KAradeniz'in tüm bölgelerinde şiddetli yağmur beklendiği görülüyor.

27 Temmuz hava durumuna baktığımızda ise Karadeniz ile Marmara'da ve İç Anadolu'nun kuzey bölgelerinde yağmur beklendiği görülüyor.

28 Temmuz'da yağışlar ülkeyi terk etmeye başlıyor. Sadece Karadeniz'in doğu kesimlerinde yağmur bekleniyor.

 

Pazar günü ise ülke geneli sıcak hava etkisini yeniden gösterecek. İşte 29 Temmuz 2024 tarihli haritalı hava durumu.

 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç