Hastanelere sınavsız temizlik görevlisi alımı yapılacak: Başvuru başladı 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hastanelere sınavsız temizlik görevlisi alımı yapılacak: Başvuru başladı 2024

Son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada temizlik personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlan bilgileri finans7.com'da.

İş İlanları 12 Eylül 2024 2
Hastanelere sınavsız temizlik görevlisi alımı yapılacak: Başvuru başladı 2024

Hastanelere ve sağlık kuruluşlarına sınavsız temizlik personeli alımı.

İŞKUR üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında hastanelere temizlik personeli, hastane hizmetlisi ve bulaşıkçı gibi kadrolara personel alımı yapılacağına yer verildi. Söz konusu personel alım ilanlarına başvuruların internet üzerinden alınmaya başladığı görülüyor. İŞKUR'a kayıtlı olan ya da kayıt yaptıracak vatandaşlar arasından yapılacak personel alımında başvuru bilgileri Finans7.com'da.

İLANLAR

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımları şu şekilde:

Temizlik personeli, hastane hizmetlisi, bulaşıkçı, aşçı yardımcısı gibi kadrolara yapılan personel alımına başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden alınıyor. esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılan personel alımında adaylar başvurularını internetten yapabilecek. Bu sayfaya giderek giriş yaptıktan ve iş arama kısmına gittikten sonra iş arama kısmına yukarıda sağ üstte yer alan ilan numaraları ile müracaatını yapabilecek.

Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 3 Gün Önce
Özel hastahane yazıyor ilk defa burdan takip ediyorum da devlet hastanesi olunca bildiğimiz devlet hastanesi yazıyor değil mi arkadaslar özel yazan yerde şartlar aynı mi oluyor birde
Ziyaretçi 5 Gün Önce
Neden bayburta yok neden burdakiler insan deyilmi bayburtada iş imkanı lütfen