Halkbank'tan Fatura Ödemelerinde 500 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Fatura Ödemelerinde 500 TL Hediye Para Kampanyası!

Halkbank, yeni kampanyasını açıkladı. Açıklanan kampanyaya göre, fatura ödemelerinde 500 TL iade yapılacak! İşte haberin detayları...

Bankalar 13 Tem 2024 0
Halkbank'tan Fatura Ödemelerinde 500 TL Hediye Para Kampanyası!

Halkbank'tan, fatura ödemelerinde 500 TL geri iade kampanyası başladı.

Gümümüz şartlarında faturalar artık çok yüksek tutarlarda gelmeye başladı. Elektrik fiyatına gelen %38 zam birçok kalemi etkilemeye başladı. Bankalar, fatura kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Halkbank da yeni fatura kampanyasını duyurdu. Duyurulan kampanyaya göre, fatura ödemelerinde 500 TL para iadesi yapılacak. İşte kampanyanın detayları...

HALKBANK PARAFKART OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI TEMMUZ 2024!

Bireysel kredi kartı müşterilerinin 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için 31 Temmuz 2024 tarihine kadar Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da FATURA yazıp 3404'e SMS gönderilerek kampanyaya katılınması, sonrasında bireysel kredi kartından veya Halkbank’ta kayıtlı bulunan vadesiz hesabından otomatik fatura talimatı verilmesi gerekmektedir.

Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için, talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanmalıdır.Kampanya kapsamında bir müşterinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatından 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacaktır.

paraf-kampanya.jpg

Kampanya kapsamında kazanılan ParafParalar, 9 Ağustos 2024 tarihinde, kredi kartından verilen talimatlar için talimatın tanımlandığı açık ve kullanılabilir kredi kartına, vadesiz hesaptan verilen talimatlar için, ödül tarihi itibariyle en son kullanılan, açık ve kullanılabilir durumdaki kredi kartına yüklenecektir.

Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptal edilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Düzenlenen kampanyaya katılan kişiler otomatik ödeme talimatı vererek düzenli ödemiş oldukları faturalar için toplamda 500 liraya kadar varan tutarda para iadesi alabilecekler. Kampanyaya son başvuru tarihi 31 Temmuz 2024 olarak belirlenirken her bir fatura talimatı için 50 TL para iadesi yapılacak.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç