Halkbank'tan Emeklilere 60.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Emeklilere 60.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Kredi kullanmak isteyen emeklilere Halkbank'tan yeni kredi kampanyası geldi! İşte kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 18 Haz 2024 0
Halkbank'tan Emeklilere 60.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye'de emekliler derin bir geçim sıkıntısı içerisinde kaldılar. Bu yaşanan sorunun çözümü de kolay kolay bulunamıyor. Temmuz ayında emekli maaşlarına zam yapılacak olsa da emeklileri rahatlatacak bir zam olmasına ihtimal verilmiyor. Emekliler de farklı yollara başvurarak toplu para almanın yollarını arıyorlar. Bu arayışların tamamı bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek sonucunda buluşuyor. Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası açıklayan Halkbank bu şekilde emekli müşterilerin finansman sorunlarına çözüm üretebiliyor.

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ!

Halkbank'ın sağlamış olduğu emekli kredisi ile emekli müşteriler çok özel imkanlara sahip oluyorlar. Bu imkanı değerlendiren emekliler yaşadıkları finansal sorunların bir kısmından geçici de olsa kurtulabiliyorlar. Bu şekilde emeklilerin ellerine toplu para geçiyor. Bu yolla birikmiş borçlarını ödeyebilen emekliler ekonomik sorunlarını öteleyebiliyorlar.

KOŞULLAR AÇIKLANDI!

Halkbank'ın emeklilere sağlamış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında koşullar açıklandı. Emekli müşteriler Halkbank'a başvuru yaparak bu özel imkandan yararlanabiliyorlar. Halkbank avantajlı koşullarla emeklilere ihtiyaç kredisi vermeye başladı.

Halkbank'ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere sunmuş olduğu maliyet avantajı belli oldu. Yapılan açıklamaya göre emekli müşteriler aylık yüzde 4,95 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranı ilk bakışta yüksek olabilir ama bankaların maliyet ortalamaları dikkate alındığında avantajlı olduğu görülebiliyor. Bundan dolayı da emekli müşteriler Halkbank'ın bu imkanından yararlanarak bütçelerindeki sarsıntıyı giderebiliyorlar.

Halkbank emekli kredisinde ihtiyaç kredisi kuralları geçerli oluyor. Bundan dolayı da kredi limitine göre azami vade süresi 12 ay, 24 ay veya 36 ay olabiliyor. 50.000 TL'ye kadar olan kredileri müşteriler 36 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. Müşterinin talep ettiği kredi tutarı 50.000 TL ile 100.000 TL arasında olursa azami vade süresi 24 aya kadar oluyor. 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredisi ise 12 aya kadar vade ile veriliyor.

60.000 TL EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

halkbank.jpg

Emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında emekli müşteriler Halkbank'tan 24 ay vadeli 60.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda bankaya aylık 4.974 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise yaklaşık olarak 120 Bin TL oluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç