GSB ve Kaymakamlıklara KPSS'siz 2400 personel alımı yapılıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

GSB ve Kaymakamlıklara KPSS'siz 2400 personel alımı yapılıyor

İŞKUR üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında 2400 İUP işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

TYP 5 Ekim 2024 0
GSB ve Kaymakamlıklara KPSS'siz 2400 personel alımı yapılıyor

KPSS'siz 2400 personel ve işçi alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada İş Gücü Uyum Programı kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına 2400 İUP işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS'siz kamuya geçici olarak yapılan işçi alımında başvurular internet üzerinden, e devlet kapısı üzerinden alınıyor.

6 şehre yapılan işçi alımına baktığımızda başvurular esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başladığı görülüyor. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda personel alımının başvurusuna dair bilgilere yer verdik.

ALIM YAPILAN İLLER

Alımlar Bolu, Şırnak, Çanakkale, Siirt, Amasya, İstanbul  illerine yapılıyor.  Diğer iller için de önümüzdeki günlerde işçi alımı gelecek. 

İŞKUR üzerinden yapılan personel alımı ilanları şu şekilde:

İŞKUR İUP BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayınlanan işçi alımında başvurular internet üzerinden yapılıyor. Başvuru yapmak için "http://esube.iskur.gov.tr/" adresine gidin. İşKUR adresine gittikten sonra giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra üst menüdeki ONLİNE İŞLEMLER yazan yere tıklayın. Daha sonra İş Arayan kısmına tıklayarak İş Gücü Uyum Programı arama kısmına gidin ve başvurunu yapın.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç