Floki coin'den heyecanlandıran paylaşım: 27 Mayıs'ta ne olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Floki coin'den heyecanlandıran paylaşım: 27 Mayıs'ta ne olacak?

Floki'de neler oluyor? 27 Mayıs 2024 tarihinde Floki'de neler olacak? Floki coin kaç TL? İşte gelen son dakika bilgileri.

Kripto Paralar 2 Mayıs 2024 0
Floki coin'den heyecanlandıran paylaşım: 27 Mayıs'ta ne olacak?

Floki 27 Mayıs 2024'ü işaret etti.

Meme coin denince ilk akla gelen kripto paralardan olan Floki'den son dakika haberi geldi. Floki'nin resmi X hesabı üzerinden yapılan son dakika paylaşımı, söz konusu kripto parayı alan ve alacak kişileri heyecanlandırdı.

Floki coinin resmi internet sayfasından yapılan son dakika açıklamasında bir videoya yer verildiği görülüyor. Video siyah bir görüntü ile başlıyor. Söz konusu görüntüde ilk olarak Floki'nin simgesi çıkarken daha sonra bir tairh verildiği görülüyor.

Tarih olarak şu paylaşım yapıldı:

Söz konusu paylaşımda 27 Mayıs 2024 tarihi verildiği görülüyor.

27 MAYIS'TA NE OLACAK?

Henüz ne olacağı belli değil. Sizce 27 Mayıs'ta ne olacak? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

FLOKİ KAÇ DOLAR, KAÇ TL?

Gelen son dakika verilerine göre 1 Floki fiyatı 0,000165 dolar seviyesinde. TL karşılığı ise: 0,00537348 TL seviyesinde.

Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7.com tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. F7 Teknoloji herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç