Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, Fener Lille elerse ne olur?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, Fener Lille elerse ne olur?

Fenerbahçe Lille maçı ne zaman oynanacak? Lille elemesi durumunda ne olacak? Gruplara mı kalacağız? İşte son dakika bilgileri.

Spor 31 Tem 2024 0
Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, Fener Lille elerse ne olur?

Fenerbahçe Lille maçı ne zaman? Fener Lille elerse ne olacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 2025 sezonu geçen hafta başlamıştı. 2. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda 4-3 yendiği Lugano'yu evinde 2-1'le geçti ve eleme turuna kalmayı başardı. Geçen haftalarda yapılan kura çekiminde Fenerbahçe'nin rakibi belli olmuştu.

Temsilcimiz Fransa Ligi ekiplerinden Lille ile karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olmasının beklendiği karşılaşmada kazanan üst tura adını yazdırmayı başaracak. Peki Fenerbahçe Lille elerse ne olacak? Başka maç oynayacak mı? Gruplara mı kalacak?

Maç ne zaman oynanacak?

Fenerbahçe Lille karşılaşması tarihi belli oldu ancak saati henüz belli olmadı. Gelen son dakika bilgilerine göre ilk karşılaşma deplasmanda oynanacak. Lille'in evinde oynanacak karşılaşmanın tarihi 6 Ağustos olarak açıklandı.

Rövanş karşılaşması ise 13 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak.

Fenerbahçe Lille elerse ne olacak?

Fenerbahçe, Lille takımını elemesi durumunda elemelere katılmaya hak kazanacak ve grup karşılaşmaları öncesi son eleme oynanacak.

Lille takımını geçmemiz durumunda rakiplerimiz Rangers, Slavia Prag, Union SG veya Dynamo Kiev takımlarından biri olacak.

Bu turda Galatasaray da oynayacak. Rakipler ise Ağustos ortasında belli olacak. Temsilcilerimiz bu maçları kazandıktan sonra Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaya hak kazanacak. İki temsilcimize de Şampiyonlar Ligi eleme turu müsabalarında başarılar dileriz.

Sizce iki takımımız Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olur mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç