Evli adam ile birlikte olduğunu öğrenen kadın, dehşeti yaşadı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Evli adam ile birlikte olduğunu öğrenen kadın, dehşeti yaşadı

Evli adam ile birlikte olduğunu öğrenen kadın, ayrılmak istediğinde dehşeti yaşadı. Adam, sevgili iken yaptığı harcamalar için 20 bin lira istedi.

Yerel Haberler 30 Haz 2024 0
Evli adam ile birlikte olduğunu öğrenen kadın, dehşeti yaşadı

Evli adam ile ilişki yaşayan kadın, bunu öğrendikten sonra dehşeti yaşadı.

İStanbul Sarıyer'de meydana gelen olayda özel bir okulda spor eğitmenliği yapmakta olan Güney Afrikalı Sporcu 39 yaşındaki Tarryn W. adlı kadın, 2022 yılında 37 yaşındaki Hakan A. adlı kişi ile sevgili oldu. Kadın, ilişkinin 4. ayında Hakan A'nın evli ve çocukları olduğunu öğrenince ondan ayrılmak istedi.

Bunu kabul etmeyen adam, kadının Beşiktaş'ta bulunan evine gitti ve kadını darp etti.

Uğradığı saldırı karşısında ne yapacağını bilemeyen kadın polisi aradı ancak şikayetçi olmadı. Daha sonra kadına telefondan mesaj gönderen adam, "Seni paraya aç o..pu s.. git" şeklinde mesajlarla onu tehdit etmeye başladı.

Bunun üzerine korkan kadın savcılığa giderek şikayetçi oldu ve olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kadın karakolda verdiği ifadesinde Hakan A hakkında şikayetçi olduğunu, onunla birlikte olduğu sürede cinsel ilişkiye girmediğini, evli biri ile görüşmek istemediğini ve ayrılmak isteyince de kendisini darp ettiğini söyledi.

"Sana çok para harcadım: 20 bin lira ver"

Hakan A'nın birlikte olduğu sürede yaptığı harcamalar için kadından 20 bin lira para istediğini, parayı vermemesi durumunda onu rahatsız edeceğini söyledi.

Olay ile ilgili dava açıldı ve şüphelinin üzerine atılı suçları da reddettiği, iddianamede yer aldı. İddianamede Hakan A'nın eskği sevgilisine hakaret içerikli mesajlar gönderdiği ve hakaret suçu işlediği, bunun için yeterli delilin olduğu bildirildi.

İlerleyen günlerde dava görülecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç