En uygun faizli konut kredisi veren banka: İşte 1 milyon TL'nin aylık geri ödemesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En uygun faizli konut kredisi veren banka: İşte 1 milyon TL'nin aylık geri ödemesi

En uygun faizli konut kredisinde son dakika haberi geldi. Gelen haberde kredinin geri ödeme detaylarına yer verildi.

Kredi 21 Tem 2024 0
En uygun faizli konut kredisi veren banka: İşte 1 milyon TL'nin aylık geri ödemesi

En uygun faizli konut kredisi veren banka.

Bankaların kredi faiz oranlarına baktığımızda en uygun faizli konut kredisinin yüzde 3.04 seviye olduğu görülüyor. Peki konut kredisi faiz oranları nedir? Konut kredisi çekecek vatandaşlar ayda ne kadar ödeme yapacak? İşte kredinin geri ödemesine dair son bilgiler ve detaylar.

Vakıf Katılım tarafından yapılan açıklamada ilk evim konut kredisi başvurusunun başladığına yer verildi. Konut kredisi çekeceklere 3.04 faizli konut kredisi verildiği bildirildi. Konut kredisi 120 ay vade ile verilirken çekilecek krediye göre geri ödeme miktarı 3.5 kattan fazla olacak.

Bankadan yapılan açıklamada 120 ay vade ile çekilecek 1 milyon liralık konut kredisinin geri ödemesinin 3 milyon 763 bin 152 liraya kadar çıktığı görülüyor ki bu da en düşük geri ödeme. Diğer bankalarda geri ödenecek tutar 4 milyon, hatta 5 milyon liranın üzerine kadar bile çıkıyor.

10 yıl vadeli 1 milyon lira konut kredisi çekecekler, kredi geri ödemesini ayda 31 bin 259 liralık taksitlerle yapacak ve bankaya 120 ayın sonunda 3 milyon 763 bin 152 lira ödeme yapılmış olacak.

En yakın faiz 3.05

Diğer bankalara baktığımızda Akbank ile Albaraka'nın 3.05 faizle konut kredisi verdiği görülüyor. 120 ay vadede bu bankalar, kreidyi çekeceklerden ayda 31 bin 352 lira geri ödeme alıyor. Toplam geri ödeme ise 3 milyon 77 bin 515 lira olacak.

Kadın erkek konut grubumuza katılmak ve adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç