En fazla promosyon veren banka: Vakıfbank emeklilere 24 bin TL promosyon başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En fazla promosyon veren banka: Vakıfbank emeklilere 24 bin TL promosyon başvurusu başladı

Vakıfbank'tan emeklilere rekor düzeyde promosyon açıklaması geldi. Promosyon başvuru bilgileri yazımızda.

Emekli Haberleri 7 Eylül 2024 0
En fazla promosyon veren banka: Vakıfbank emeklilere 24 bin TL promosyon başvurusu başladı

Vakıfbank'tan emeklilere 24 bin TL.

Vakıfbank bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göz attığımzda Vakıfbank, emeklilere 24 bin liraya varan promosyon vereceğini duyurdu. Açıklamaya baktığımızda 12 bin lira nakit promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Peki promosyon başvurusu nasıl yapılır? Toplamda ne kadar promosyon ödemesi yapılacak? İşte promosyon kampanyası.

Başvuru şartları

Emeklilere yönelik verilecek 24 bin TL'lik kampanyaya baktığımızda tek şartın maaş taşıma olduğuna yer verildi ve şu ifadelere yer verildi:

"Kampanyadan 1 Temmuz-30 Eylül 2024 tarihleri arasında SGK Emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş ilk maaş bankası VakıfBank olan SGK emeklilerimiz faydalanabilecektir.

Mevcut maaş alan SGK emekli müşterilerimiz kampanyaya dahil olmayacaktır.

Emekli maaşının 3 yıl süre ile Bankamızdan alınmasının taahhüt edilmesi koşuluyla yapılacaktır.

Bu süre içerisinde, gelir/aylık tutarlarında yıllık artışın meydana gelmesi durumunda ilave olarak promosyon ödemesi yapılmayacaktır"

12 bin TL nakit promosyon

Vakıfbank müşterisi olmayan emeklilere nakit promosyonu şu şekilde:

10.000 TL ye (10.000 TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 5.000 TL,

10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 8.000 TL,

15.000 TL – 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 10.000 TL,

20.000 TL ve daha fazla olanlara 3 yıl için toplam 12.000 TL 

12 bin TL ek ödeme şartları açıklandı

Emeklilere verilecek 12 bin TL nakit promosyonun yanında ek 12 bin lira daha verileceği açıklandı. Başvuru bilgileri ise şu şekilde verildi:

Mevcut 12.000 TL nakit promosyona ek olarak, VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve VakıfBank Emekli Troy logolu Kredi Kartı alan Yeni Emekli Maaş Müşterilerimize özel, 12 ay boyunca yapacakları alışverişlerden aylık kart bazında (Banka kartı ve Kredi Kartı ayrı ayrı olmak üzere) 500 TL, yıllık toplamda 6.000 TL; her iki kart kullanıldığında ise aylık en fazla toplam 1.000 TL, yıllık en fazla toplam 12.000 TL’ye varan nakit ödeme fırsatı sunulacaktır.

İlgili ayda Emekli Troy Bankomat Kart veya Emekli Troy Kredi Kartı ile kart bazında yapılan alışverişlerin toplamının 500 TL ve üstünde olması durumunda en fazla 500 TL; 500 TL’den düşük olması durumunda ise yapılan alışveriş toplamı kadar nakit ödeme yansıtılacaktır. 500 TL’den düşük olması durumunda, aradaki fark bir sonraki aya devredilmeyecektir.

VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ve Emekli Troy Bankomat Kart için kampanya katılımları, kampanya koşulları ve aylık harcama kontrolleri, kart bazında ayrı ayrı yapılacaktır.

Kampanyaya katılımda, VakıfBank Mobil'de yer alan “Cepte Kazan” uygulaması üzerinden hem Bankomat Kart hem de Kredi Kartı için ayrı ayrı kampanya ''Hemen Katıl'' tuşuna tıklanmalıdır.

Kampanya, VakıfBank Emekli Maaş hesabına, ilk emekli maaşının ödendiği ay itibariyle başlayacak ve 12 ay boyunca geçerli olacaktır.

Örnek: İlk Maaş Ödemesi Yapılan Ay: Ağustos 
Harcama Yapılan Ay: Ağustos 
Cepte Kazan Kampanyasına Dahil Olunan Ay: Ağustos 
Ek Nakit Ödemenin Yapılacağı Ay: Eylül

Başvuru nasıl yapılacak?

Başvurular bankaya yapılacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç