Emekliye ek zammı Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek hafta açıklayacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emekliye ek zammı Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek hafta açıklayacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelecek hafta emekli zammını açıklayacak.

Emekliye ek zammı Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek hafta açıklayacak

Emekli zammında son karar Cumhurbaşkanının.

Emeklilere ek zam ile ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakiak bilgilerine göre bugün bir görüşme yapılacağı ve ekonomi yönetiminin zam değerlendirmesi yapacağı öğrenildi. Ancak yeni bir bilgi geldi.

NATO zirvesi için Amerika'da olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli zammı için bekleneceği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurda dönmesinden sonra emekli zammının ele alınacağı ve görüşmelerden sonra zammın netleştirileceği bildirildi.

En düşük emekli maaşına yapılacak zamla ilgili geçen gün açıklama yapan Ömer Çelik, bu konuda çalışmaları olduğunu ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra dün, Cevdet Yılmaz ve Mehmet Şimşek'in görüşme yapacağı bildirilmiş, görüşmenin bugün yapılacağı açıklanmıştı.

Ancak gelen son dakika bilgisine göre bugün yapılacak emekli toplantısının konusunun değiştiği, Mehmet Şimşek'in toplantıya katılmaması nedeniyle toplantının tasarruf tedbirleri ve kamu personeli alımları ile ilgili olacağı öğrenildi.

Kaynaklar yaptığı son dakika açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurda dönmesinden sonra emekli zammının belli olması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu rakamı açıklayacağı öğrenildi. Sizce zam kaç TL olmalı? 10 bin lira olan en düşük emekli maaşı ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Erdoğan gelecek hafta açıklayacak

Zammın en geç gelecek hafta içinde açıklanması ve kanun teklifinin meclise gelmesi bekleniyor. Beklentilerimize göre Pazartesi ya da Salı günü kabine toplantısının yapılması ve kabineden sonra emekli zammının açıklanması bekleniyor. Kanun teklifinden haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (16)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 3 Ay Önce
Eğer bütün emeklilere eşit oranda zam verilmeyecekse boşuna açıklamasınlar.Adam piyasada çalışıp en düşükten asgari prim ödemiş nasıl olsa sigortadan yararlanacağım emekli maaşi önemli degil diye prim ödemeyi bitirmiş malına mal parasına para yapmış diğer yandan en yüksekten 30 35 yıl prim ödeyip emekli maaşını arttırma yoluna gidenle gitmeyen arasındaki fark kapanmamalı herkez çalışırken ektiğini emeklilikte biçmeli bu inanılmaz adaletsizlik haksızlık olur
Ziyaretçi 3 Ay Önce
ben 11100 tl alıyorum maasım 13800 olacak ama yenı emeklı olanda aynı maaşa yaklaşacak adaletsiz dagılım kıram 12 bın olacak e ben ne yıyıp ne içecem
Ziyaretçi 3 Ay Önce
Tüm Emekliler Enflasyon zammi ve Refah Payi Zammi bekliyor.Bu Yıl Emekliler Yilı Değilmi??
Ziyaretçi 3 Ay Önce
Bence Endüşük emekli maaşı en az 26.000.tl olmalı yoksa hemen erken seçim olsun hükümet istifa
Ziyaretçi 3 Ay Önce
Benim suçum 11bin lira almakmı Her kese ne zam gelecek de aynı zamı bizde isteriz hak hukuk adalet için