Emeklilere PTT Kargo'da Yüzde 20 İndirim Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emeklilere PTT Kargo'da Yüzde 20 İndirim Başladı!

Emeklilere yeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Son olarak PTT Kargo'da indirim uygulaması başladı! İşte haberin detayları...

Emekli Haberleri 27 Tem 2024 0
Emeklilere PTT Kargo'da Yüzde 20 İndirim Başladı!

Emeklilere, PTT Kargo'da indirim başladı.

2022 yılından beri süre gelen yükselen enflasyon ve döviz kurunun artması, emeklilerin ekonomik sıkıntılarını daha da artırdı. Emekli maaşlarının yetersiz kalması, emeklilerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmalarına yol açıyor.

EMEKLİLERE İNDİRİM

PTT, emekliler için Türkiye genelindeki 81 ilde geçerli kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, emekliler yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirimden yararlanabilecek. PTT'nin bu adımı, emeklilerin ekonomik yüklerini hafifletmeyi amaçlıyor.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, indirim, kargo gönderimlerinde geçerli olacak. Kampanya detaylarına göre, emeklilere standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerinde ayda en fazla 5 adet yurt içi varışlı kargo gönderiminde yüzde 20 indirim sağlanacak.

TÜM EMEKLİLER YARARLANABİLECEK

PTT işyerlerinde T.C. kimlik numaralarını veren emekli vatandaşlar, bu kampanyadan anında yararlanabilecek. İndirimden faydalanmak için herhangi bir ek işlem veya şart gerekmeyecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç