EGM bekçi alımı geliyor: Başvuru şartları ne olacak 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EGM bekçi alımı geliyor: Başvuru şartları ne olacak 2024

EGM bekçi alımı ilanı için hazırlıklar başladı. Kısa süre içinde alım yapılması bekleniyor. İlan bilgileri yazımızda.

Bekçi Alımı 5 Mayıs 2024 11
EGM bekçi alımı geliyor: Başvuru şartları ne olacak 2024

En az lise mezunu bekçi alımı bekleniyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 2024 yılında bekçi alımı yapılması bekleniyor. En az lise mezunları arasından yapılacak bekçi alımına baktığımızda ilana az süre kaldığı öğrenilirken başvuru şartlarının değişip değişmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

BEKÇİ NEDİR?

Çarşı ve Mahalle Bekçileri, akşamları sokaklarda görev yapan kolluk kuvvetleridir. Bu kişiler, kendilerine verilen bölgede asayişten sorumludurlar. OIası bir olaya müdahale edilerek olayın büyümesini engellemek, mahalle sakinlerinin huzurlarını sağlamak için görev yaparlar.

BEKÇİ MAAŞI NE KADAR?

Bekçiler mezuniyetlerine göre farklı miktarda maaş almaktadır. Ortalamasına baktığımızda ise bir bekçi 36 bin 500 lira maaş almaktadır. Bu rakam Temmuz 2024'te zamlanacak ve gelmesi muhtemel zam ile birlikte bekçi maaşı 43 bin 434 lira civarına kadar çıkacak. Sizce bu maaş yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

EGM BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN, BEKÇİLİK ŞARTLARI NEDİR?

Bekçi alımı başvurusu henüz belli olmadı. Ancak beklentilerimize göre ilanın bu ay içinde netleşmesi bekleniyor. İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Bekçi alımının en az lise mezunları arasından yapılması bekleniyor. Erkek adaylar arasından yapılacak bekçi alımında adayların askerliklerini yapmış olması gerektiği ifade edildi. Birçok aday alımın en az ilkokul mezunlarından yapılmasını istiyor. Sizce ilkokul mu lise mezunu mu alım olması gerekiyor? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Gün Önce
Lise olsun bekleyen çok kişi var
Ziyaretçi 12 Gün Önce
Okadar boşta kişiler var bencede çok iyi olur en kisazsmanda açılır
Ziyaretçi 12 Gün Önce
İlkokul olsun
Ziyaretçi 12 Gün Önce
İlk okul mezunu alımı olsun Askerlik şartı kalksın
Ziyaretçi 12 Gün Önce
Yaş şartı kaldırılsın