E sigara içenlere şok: Elektronik sigara sonu oluyordu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

E sigara içenlere şok: Elektronik sigara sonu oluyordu

Son dakika haberi geldi. Ünlü ismin kızı elektronik sigara nedeniyle ölümün kıyısından döndü. İşte son dakika bilgileri.

Sağlık 26 Ağu 2024 0
E sigara içenlere şok: Elektronik sigara sonu oluyordu

Elektronik sigara ölüme götürüyordu.

Elektronik sigara içen ünlü ismin kızı ölümden döndü. İşte gelen son dakika bilgisi ve yaşanan feci olayın detayları.

Ünlü komedyen ve şovmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'in ilk eşinden olan 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş'ın ölümden döndüğü öğrenildi.

Önceki sabah kalbi sıkışan genç kadın, hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede hemen tedavi altına alınan Bektaş'ın göğüs boşluğuna hava kaçtığı tespit edildi ve hemen ameliyata alındı.

Selen Görgüzel'in kızının bu duruma gelmesinin nedeni ise elektronik sigara içmesiydi. 

Anne Selen Görgüzel ise kızının sağlık durumunu hakkında açıklama yaptı ve durumu şu şekilde aktardı:

"Kızım elektronik sigara (puff) kullanımına bağlı olarak ciddi bir sağlık sorunu yaşamıştır. Akciğerlerin dumanı süzememesi sonucu kalbin etrafında hava kabarcıkları oluşmuş ve bu kabarcıklar, kalbin çalışmasını engelleyecek seviyeye ulaşarak hayati tehlike yaratmıştır"

Durum ciddi

Durumun ciddi olduğunu söyleyen Görgüzel, "Durumun ciddiyeti nedeniyle evladım acilen ameliyata alınmış ve Prof. Dr. Çağatay Tezel tarafından başarılı bir müdahale gerçekleştirilmiştir. Şu anda iyileşme sürecinde olup, Allah’ın izniyle bu zor dönemi atlatacağımıza inanıyoruz.

Yaşadığımız bu zorlu deneyimin ışığında, herkesi elektronik sigara kullanımının tehlikeleri konusunda bir kez daha uyarmak istiyoruz. Lütfen sağlığınızı riske atmayın" ifadelerini kullandı.

Benim başıma gelmez demeyin

Ameliyattan sonra gazetecilere açıklamada bulunan İlknur Bektaş, bu konuda herkesi uyardı ve şu ifadeleri kullandı:

"Birçok kişi hangi markadan kaynaklandığını sormuş; emin olun, ben de bilmiyorum. Uzun ömürlü etkilerini bilmediğimiz plastik malzemeleri, rengi ve tadıyla masumlaştırıyorduk. Ben de kendi yaşıtlarım gibi her bu ürünlere bağımlılık geliştirmiştim ve böyle bir şey başıma geleceğini hiç beklemiyordum. Çok sağlıklı beslenip her gün spor yaparım; “Benim başıma gelmez,” diyordum. Henüz çok genç olduğum için bu yaşta bir şey olmaz diyordum"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç