Dünya Kupası ve Euro 2025, 2028 ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dünya Kupası ve Euro 2025, 2028 ne zaman?

Milli Takım Euro 2024'e veda etti. Peki yeni turnuva ne zaman oynanacak? İşte gelen son dakika açıklaması.

Spor 7 Tem 2024 0
Dünya Kupası ve Euro 2025, 2028 ne zaman?

Euro 2025, 2028 ne zaman?

Milli Takımımız önceki akşam oynanan çeyrek final karşılaşmasında Hollanda karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen talihsiz şekilde yediği iki golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

Karşılaşmaya iyi başladık ve ilk yarı sona ermeden Samet'in golü ile yarıya önde girdik. İkinci yarıda daha temkinli bir oyunla sahay çıkan millilerimiz, Hollanda'nın baskılarına dayanamadı ve kısa sürede yediği 2 golle geirye düştü.

Karşılaşmanın son anlarında ise millilerimiz bastırarak gol bulmaya çalıştı. Net pozisyonlardan faydalanamayan millilerimiz, turnuvaya veda etti.

Turnuvanın sona ermesinden sonra en merak edilen konu, bir sonraki turnuvanın ne zaman oynanacağı konusu oldu.

Bir sonraki Evrupa Şampiyonası ne zaman?

Bir sonraki Avrupa Şampiyonası 2025 yılında değil 2028 yılında yapılacak.

Sırsada Dünya Kupası var

Şimdi sırada 2026 yılında oynanacak Dünya Kupası var. Konu ile ilgili açıklama  yapan TFF Başkanı Mehmet Büyükekçi, hedefleirnin dünya kupasına katılmak olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Milli takımımızın yolu açık. Önümüzde Dünya Kupası grupları var. Hedefimiz Dünya Kupası'na katılmak. Mutluyuz ve gururluyuz. Hedefimiz bundan sonra yarı finale çıkabilmek, final oynayabilmek. Siz bizim gönüllerimizin şampiyonusunuz dedik. Bundan sonra inşallah yeni turnuvalara yelken açacağız. Hedef Dünya Kupası'na katılmak"

Sizce milli takım bu oyun ile dünya kupasında başarı elde edebilir mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç