Diş hekimini öyle bir sebepten dövdüler ki...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Diş hekimini öyle bir sebepten dövdüler ki...

Diş Hekimi komşusunu yanına çağıran işyeri sahibi, husumetlisinin dişini yaptıran doktora saldırdı.

Yerel Haberler 30 Eylül 2024 0
Diş hekimini öyle bir sebepten dövdüler ki...

Diş Hekimine, nasıl benim husumetli olduğum kişinin dişini çekersin dayağı atıldı.

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Ancak Adana'da olur dedirten olaya baktığımızda davet üzerine Diş Hekimi :Muhammet Fatih Erkılıç, yan komşusu Burak Çağlayan'ın işyerine gitti.

Diş hekimi dükkana girdiğinde işyeri sahibi Çağlayan, "Husumetli olduğum kişiye nasıl diş tedavisi yaparsın?" dedi ve elindeki muşta ile Erkılınç'a saldırarak onu dövmeye başladı. Darbeler sonucu yerde kalan Erkılınç'ın imdadına çevredeki diğer vatandaşlar yetişti. Bölgeye gelen vatandaşlar onu kurtarırken hemen bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Polisleri görünce kaçtı

Bölgeye gelen ekipler ona ilk müdahalesini burada yaptı ve hemen hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavisi tamamlanan diş hekimi soluğu karakolda aldı ve Çağlayan hakkında şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine olay ile ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, Çağlayan'ı gözaltına almak için adresine gitti. Ancak Çağlayan polisleri görünce kaçtı. İşyerinde yapılan aramalarda ise tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi.

"Şans eseri vurulmadım"

Olay anını aktaran Erkılınç ise şunları söyledi:

"Her zaman yanıma gelip kahvemi içerdi. Sekreterime yanına uğramamı söylemiş. Muştayla suratıma vurdu. Diğer elinde de maket bıçağı vardı. Kaçmaya çalışırken arkamdan pompalı tüfekle ateş etti. Şans eseri vurulmadım"

Kaçan Çağlayan'ın yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatıldı. Olay ile ilgili başlatılan polis soruşturması devam ediyor.

Finans7.com | Adana

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç