Diş ağrısına dayanamayan kadın öldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Diş ağrısına dayanamayan kadın öldü

Diş ağrısına dayanamadığı için bazı ilaçlar alan kadın, yatağında hareketsiz halde bulundu.

Sağlık 23 Haz 2024 0
Diş ağrısına dayanamayan kadın öldü

Diş ağrısına dayanamadı: Öldü.

Bursa'da diş ağrısı ölüme yol açtı. Bir kadın, şiddetli diş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti ve diş hekimi ona antibiyotik iğne verdi. Kadın ise her ağrısı olduğunda iğneleri vurdurmak üzere kliniğe gitti.

Gelen son dakika bilgilerine göre 1 çocuk annesi kadının diş hekimi tarafından verilen antibiyotik iğnelerini vurdurmak için kliniğe gitti. Burada iğnesini yapan kadın evine döndü. Gelen bilgilere göre kadının iğnenin yanı sıra çok sayıda ağrı kesici ve antibiyotik aldığı öğrenildi.

Hemşire, onu fgazla ilaç aldığı için uyardıklarını söyledi ve kadın iğnesini olduktan sonra evine gitti.

Ağrısı geçmeyen kadın eve döndükten sonra eczaneye gitti ve ilaçlarını aldı. İlaçlarını aldıktan sonra odasına geçen kadının hareketsiz şekilde yattığını fark eden evdekiler hemen durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler yaptığı ilk müdahalede kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kesin ölüm nedeninin belli olması için otopsi sonucu beklenen kadının bayram sonrası özel bir diş klinmiğine gittiğini söyledi. İddialara göre Balta'ya burada dişindeki apse nedeniyle muayene olduğu diş hekimi tarafından tedavi için antibiyotik iğne verildi.

12 saat ara ile ilaçlarını alan kadın, son olarak saat 09.00'da iğnesini vurdurmak için kliniğe gitti. İğne olan kadın eve döndüğünde ağrısı geçmedi ve bazı ağrı kesiciler aldı.

Ağrı kesiciler sonrası yeniden kliniğe giden kadına burada uyarı yapıldığı ve uyarıda çok fazla ilaç aldığının söylendiği öğrenildi.

Aile ise otopsi işlemlerinin sonucunu bekliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç