Devlet Bahçeli'den Flaş Açıklama: Öcalan Meclise Gelsin, Açıklama Yapsın!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devlet Bahçeli'den Flaş Açıklama: Öcalan Meclise Gelsin, Açıklama Yapsın!

MHP Genel Başkanı partisinin grup toplantısında flaş açıklamalar yapıyor. İşte yapılan açıklamalar ve detaylar...

Siyaset 22 Ekim 2024 0
Devlet Bahçeli'den Flaş Açıklama: Öcalan Meclise Gelsin, Açıklama Yapsın!

Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklama yapıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan'a çağrı yaparak "Öcalan gelsin Meclis'te konuşsun örgütü tasfiye ettiğini duyursun" İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamaları:

Bahçeli'nin öne çıkan açıklamaları şöyle;

Bugün kitabın ortasından hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak nitelikte konuşacağım. Bugün milli birlik ve kardeşlik duygumuzun üzerine gerilmek istenen yabancı menşeili örtüyü kaldıracağım. Alışılmış söylem kalıplarından az da olsa taşmanın vakti geldiyse o vakit bu vakittir. Mevcut gerçeklere dayanarak milletimizin ayak bağlarını kalıcı olarak çözmenin belki de ilk adımını atmış olacağım. Türkiye'nin üstünden gelemeyeceği, altından kalkamayacağı hiçbir sorunu yoktur.

Yeter ki isteyelim yeter ki sırt sırta verelim. Bunlardan biri Türkiye ekonomisi şiddetli fırtınayı atlatmıştır. 'Battık' diyenlerin yüzünü kızartmış hepsine mahcubiyet yaşatmıştır. Artık Türk ve Türkiye yüzyılı yürüyüşüne hız verme zamanıdır. Türkiye ekonomisi sürekli ilerleme ve gelişme halindedir.

Dünyada sular durulmazken Türkiye'nin akılcı politikalarla öne çıkması ekonomik istikrarın müjdesi olmuştur. Enflasyon ve hayat pahalılığı her insanımızı rahatsız etmektedir. Gelir dağılımı adaletsizliği canımızı sıkan bir başka bir olumsuzluktur. Küresel ve bölgesel gerilimlere rağmen Türkiye ekonomisi sürekli ilerleme ve gelişme halindedir. Enflasyonla mücadele kesintisiz sürmekte ve desteğimiz tamdır. Enflasyonun tek hanelere ineceğine inancım tamdır.

Bilinmelidir ki Cumhurbaşkanlığı kabinemizin yanındayız, ekonomi yönetimine güveniyoruz. Doğru yolda olduklarını, doğru politikalar ile Türkiye yoluna konulan takozları teker teker kaldırdıklarını görüyoruz. Kişi başına düşen milli geliri 25 bin dolara çıkarmayı başaracağız.

Narin, Sıla, İkbal ve Ayşenur evlatlarımız en ağır saldırılara maruz kalmış ve hepimizin yüreklerini kavurarak hayatlarını kaybetmişlerdir. Tüyleri diken diken eden caniliklerin sırayla kurbanı olmuşlardır. Milletimizin içinden barbarların çıkması çelişki gibi algılansa da böylesi defolar böylesi sapıklar her toplumun ortak sancısı ortak şikayetidir.

Yenidoğan bebekleri 8 bin lira SGK'dan para alabilmek için yoğun bakımda tutup ölümlerine neden olan, insanın aklına getiremeyeceği, kalbinin kaldıramayacağı yöntemleri kullanarak cinayet işleyen yaratıklar insanlığın yüz karasıdır. Bunlar tıbbi artık ve kana susamış çete güruhudur. Bir insan daha fazla nasıl alçalabilir. Para için bebekleri ölüme mahkum eden, üstelik bunu güle oynaya karşılıklı mavralarla yapan namussuzlara verilecek olan hangi ceza yürekleri soğutabilir, hangi ceza adaletin tecellisini sağlayabilir. Hangi ceza yüreklere su serpebilir. Bu olaylar geçiştirilecek bir konu değildir. Bu canilerin en ağır cezayla cezalandırılmasını istiyoruz.

'SAĞLIK BAKANIMIZIN İSTİFASINI İSTEMEK HANGİ AKLA HİZMETTİR'

26 Nisan 2024 tarihinde bebek ticareti yapan çeteye operasyon yapılmıştır. 10 özel hastanenin ruhsatları iptal edilmiştir. Sağlık Bakanlığı da olaya zamanında müdahale etmiştir. Peki Sağlık Bakanımızın istifasını istemek hangi akla hizmettir.

Sağlık Bakanımızın istifasını isteyenlerin bebeklerin hakkını savunmak ve insan hayatına sahip çıkmak gibi bir niyetleri yoktur.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç