Devlet Bahçeli: Ekonomik kriz yok
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devlet Bahçeli: Ekonomik kriz yok

Ekonomik kriz var eleştirileri hakkında son dakika açıklaması geldi ve Bahçeli, kriz olmadığını söyledi.

Siyaset 23 Tem 2024 1
Devlet Bahçeli: Ekonomik kriz yok

Bahçeli'den sürpriz basın toplantısı: Ekonomik kriz yok.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir son dakika açıklamasında bulundu. Bahçeli sürpriz bir basın toplantısı düzenledi ve düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Son dönemlerde ekonomide yaşanan duruma gelen eleştirilere sert tepki gösteren Bahçeli, ekonomik krizin olmadığını söyledi.

Bahçeli basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Toplantımızın başında hepinizi hürmetle selamlıyorum. yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynayanlar tehlikeli provokasyonları sahneye sürmekte. Muhalefetin umut bağladığı, bölücülerin kukla olarak hizmet ettiği Biden'ın yarıştan çekilmesi etkileri olacak gelişmedir. Cumhurbaşkanımızın devirme planı yapanlar tasfiye olmakta. Kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları berhava edilmiştir. Hiçbir terör örgütü nefes alamayacaktır.

Chp'ye tepki

"Mersin’de halay çekip İmralı canisi lehine slogan atan bir avuç şehir eşkıyası ile Diyarbakır’ın sözde Kürdistan olduğunu ileri süren DEM’li hainler şımarıklıklarının ağır sonuçlarına inşallah katlanacaklardır. Azgınlaşmış tahrikleri yakından takip ediyoruz. CHP ile DEM ateş ile oynuyor. Bugünlerde CHP liderinin 'Kürtler 'ben eşit hissetmiyorum' diyorsa, onlar eşit hissedene kadar mücadeleye devam edeceğiz ifadesi bölücü bir ağızdır. DEM'lenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birliği kundaklamakta. CHP Şifreleri PKK'nın elinde, DEM'in kullanımındadır. CHP milli güvenliğe zarardır"

Enflasyon düşecek: Ekonomik kriz yok

Açıklamasının devamında Bahçeli ekonomik kriz var diyenlere sert tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı:

"Karamsar tablo çizenler gerçek manada Türkiye'nin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir. CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir. Kredi derecelendirme şirketleri ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir.

İstismar edilen emekliler sosyal ve insani seviyeye kavuşacaktır. Cumhur İttifakı'nın ortak gayesi budur. CHP başkanının her çiftçiye bedava traktör vaadi ile altın sözü tam aldatma ve bir siyasetçinin kuyruklu yalanı olarak hafızalarda yerini korumaktadır"

154 kişi var

MHP aleyhinbe konuşan kişilerin tespit edildiğini söyleyen Bahçeli, "Bu liste kimin hangi gün hangi programda konuştuklarının, MHP'ye hangi hakaretlerde bulunduğunun toplamıdır. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem hukuki olacaktır. Bizi hedef gösteriyorlar demeleri korkaklığındandır. Bizlere her türlü hakareti yapıyorlar. Konuşmaması gerekenleri konuşmaya mecbur ediyorlar" dedi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
yıllardır veridigim değeri bitirdin sana oy köy yok asgari ücretli sizi unutmaz