CTE ve Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı ertelendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

CTE ve Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı ertelendi

Adalet Bakanlığı ile CTE'ye personel alımı için ilan tarihi ertelendi. İşte gelen son dakika bilgisi.

CTE ve Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı ertelendi

CTE ve Adalet Bakanlığı personel alımında son dakika açıklaması.

Adalet Bakanlığı ile CTE bünyesine yapılacak personel alımında son dakika haberi geldi. Adalet bakanlığı kaynaklarından gelen bilgilere göre bakanlığ apersone lalımının tasarrufa takıldığı öğrenildi.

Her sene en az 10 bin eleman alınıyordu

Adalet Bakanlığı personel alımı hemen hemen her sene yapılıyordu. Son dönemlerde aksamadan her senenin ortasında en az 10-15 bin civarında kamu personel alımı yapılıyordu. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, icra katibi, mübaşir, hizmetli, güvenlik görevlisi gibi kadrolara yapılan personel alımları için bu sene üzen bir son dakika haberi geldi.

İlan tarihi belli oldu

Her sene Mayıs-Haziran döneminde yapılan CTE ve Adalet Bakanlığı personel alımı bu sene tasarrufa takıldı.

Tasarrufa takılmadan önce tüm bakanlıklar personel alımlarını yaparken Adalet Bakanlığı'na gelene kadar tasarruf başladı ve personel alımı ertelendi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Adalet Bakanlığı ile CTE personel alımının 2024 KPSS'den sonraya kaldığı öğrenildi. 2022 KPSS ile artık personel alımı yapmayacak Adalet Bakanlığı'nın sene sonunda yeni personel alımı yapacağı öğrenildi.

Lisans, ön lisans ve lise KPSS'nin açıklanmasından sonra Adalet Bakanlığı'na personel alımı yapılacağı öğrenildi. Son olarak 4 Ekim'de lise KPSS açıklanacak. Bu sonucun açıklanması sonrası Kasım ayı civarında Adalet Bakanlığı'na personel alımı yapılması bekleniyor.

İlan nerede yayınlanacak?

Adalet Bakanlığı ile CTE ilanları başvurusu e devlet üzerinden başlayacak. Başvuru ekranı açıldığında kaçırmamak, bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamasını ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç