Çorum'dan son dakika: Tır ile hafif ticari araç çarpıştı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çorum'dan son dakika: Tır ile hafif ticari araç çarpıştı

Çorum’un Alaca ilçesinden bir son dakika haberi geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan tır ile hafif ticari araç çarpıştı.

Yaşam 17 Eylül 2024 0
Çorum'dan son dakika: Tır ile hafif ticari araç çarpıştı

Çorum'dan son dakika: Tır ile hafif ticari araç çarpıştı.

Çorum’un Alaca ilçesinden bir son dakika haberi geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Korkutan kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Semih K. yönetimindeki tır Zile Kavşağında Yiğit Alper Y. yönetimindeki hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tır refüje çıkarken kavşakta bulunan trafik lambalarını yıktı. Kazada sürücülerden Yiğit Alper Y. ve yanında bulunan Mehmet Göktuğ A. yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zile Kavşağında meydana gelen kaza bölgedeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerle kavşakta bulunan trafik lambalarının çalışmadığı görüntülere yansırken, tır ve ticari aracın çarpışmanın etkisiyle savruldukları görüldü. Kazanın ardından yoldan geçen sürücülerin kazazedelerin yardımına koştuğu kameralara yansıdı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç