Çankırı'da Kene Can Aldı! Kene Vakaları Artıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çankırı'da Kene Can Aldı! Kene Vakaları Artıyor!

Türkiye'de kene vakaları artmaya devam ediyor! Çankırı'da bir kişi kene sokması sonucu hayatını kaybetti! İşte haberin detayları...

Sağlık 19 Haz 2024 0
Çankırı'da Kene Can Aldı! Kene Vakaları Artıyor!

Türkiye'de Kene Vakaları Artmaya Devam Ediyor!

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşanıyor. Sivas’taki ölümlerin ardından Çankırı'da da üzücü bir haber geldi. Hayvancılıkla uğraşan 60 yaşındaki Ali U., kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'ne yakalandı. Bir süre sonra rahatsızlanan Ali U., hastaneye kaldırıldı. Ankara'ya sevk edilen Ali U., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Dikkat! Kene Isırmaları Ölümcül Olabilir: Çankırı'da Kene Isırması Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Havaların ısınmasıyla birlikte kene vakalarında artış yaşanmaya başlarken, Çankırı'dan üzücü bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre, hayvancılık yapan Ali U.'nun vücuduna kene yapıştığı ve bir süre sonra rahatsızlanmaya başladığı öğrenildi. U., rahatsızlığı üzerine hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Ankara'ya sevk edilen U., tüm doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Bu olay, kene vakalarının ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, kene ısırmasına karşı vatandaşları uyararak tedbirli olmalarını istedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç