Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinden bir son dakika haberi geldi. Kontrolden çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı.

Yaşam 11 Eylül 2024 0
Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinden bir son dakika haberi geldi. Kontrolden çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı. Kaza sonucunda motosikletten düşen 43 yaşındaki Önder Birgül hayatını kaybetti, amcası Emin Birgül ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 17.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. 26 yaşındaki Ahmet O. yönetimindeki  otomobil, kontrolsüz kavşaktan yolun karşısına geçmek isteyen motosiklete çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan motosikletten yere düşen Önder Birgül ile amcası Emin Birgül yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Önder Birgül, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Emin Birgül'ün de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis, kaza sırasında motosikleti kullanan kişinin kimliğinin tespiti için çalışma başlatırken, otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç