Borsa İstanbul bugün acik mi 20 Haziran 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsa İstanbul bugün acik mi 20 Haziran 2024

Son dakika haberi: Borsa İstanbul bugün açılacak mı? Hisseler bugün işlem görecek mi? İşte gelen son dakika açıklaması.

Borsa 20 Haz 2024 09:10 0
Borsa İstanbul bugün acik mi 20 Haziran 2024

Borsa İstanbul bugün açık mı? Açılacak mı?

Borsadan son dakika haberi geldi. 9 günlük bayram tatilinde borsanın hangi günler kapalı hangi günler açık olacağı merak edilirken bir son dakika açıklaması geldi ve borsanın ne zaman açılacağı konusuna yer verildi. İşte borsa hakkında son dakika bilgileri.

TGRT Haber Ekonomi Editörü Yaprak Hırka Yıldız TGRT Haber canlı yayınında az önce yaptığı açıklamada borsanın açılışı ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Uzun bir tatil sona eriyor. Piyasalar için de tatil sona eriyor. Bist 100 bugün açılıyor. Normal saatinde işleme başlayacak.

Uzun süre sonra dövizde yükseliş oldu. Dolar 32.56 TL'den, Euro 35.06 TL görüyoruz. Altın 2340 TL. Endeks tatile 10471 TL'den girmişti. Bakalım tatilden nasıl çıkacağız"

BORSA BUGÜN AÇILIYOR

Bu açıklamaya göre baktığımızda borsanın bugün açılacağı görülüyor.

BORSA SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Borsa bugün saat 9.40'da açılacak. Seans verileri ise 9.55'ten itibaren gelmeye başlayacak.

Sorumluluk reddi beyanı: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik F7 teknoloji tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. Finans7.com herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç