Bolu'da feci olay: Bir kişi, eşi ve kayınpederini öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bolu'da feci olay: Bir kişi, eşi ve kayınpederini öldürdü

Bolu'dan son dakika haberi geldi. Bir kişi, tartıştığı eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. İşte gelen bilgiler.

3.Sayfa 19 Nisan 2024 0
Bolu'da feci olay: Bir kişi, eşi ve kayınpederini öldürdü

Bolu'da korkunç olay: Bir kişi eşi ve kayınpederini öldürdür.

Bolu Sağlık Mahallesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre mahallede bulunan Songül Sokak'daki apartmanda, bir süredir eşi ile aralarının iyi olmadığı öğrenilen 34 yaşındaki Serkan Zengin adlı kişi, eşi ile tartışmaya başladı. Aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu öğrenilen karı kocanın kavgasına kayınpeder de dahil oldu ve kavga gittikçe daha da büyüdü.

Evde eşi ile tartışan bu kişi, mutfağa giderek bıçak aldı. Bıçağı alan Zengin, burada eşi ve kayınpederine saldırdı. 35 yaşındaki eşi Meltem Zengin ve kayınpederi 65 yaşındaki Turgut Doğanyiğit'e saldıran adam, ikisini birçok yerindne bıçakladı.

Karısı ve kayınpederini bıçaklayan saldırgan, olay yerinden kaçtı.

KAYINPEDER OLAY YERİNDE ÖLDÜ

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Eve gelen ekipler, iki ismi de kanlar içinde yerde buldu. İlk müdahaleleri yapılan ikiliden kayınpeder Turgut Doğanyiğit'in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

KADIN HASTANEDE TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır halde yaralanan kadın ise ilk müdahalesinden sonra ambulansla Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kadın, burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Saldırgan damat, polis ekipleri tarafından başlatılan operasyon kapsamında kısa süre içinde kıskıvrak yakalandı ve gözaltına alınarak emniyete getirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç