Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'u Geri Getiriyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'u Geri Getiriyor!

Yeni sezonun transfer çalışmalarını devam ettiren Beşiktaş, eski yıldızını geri getiriyor. İşte haberin detayları...

Spor 13 Tem 2024 0
Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'u Geri Getiriyor!

Beşiktaş, eski yıldızı Oğuzhan Özyakup'u geri getiriyor.

Transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olan Beşiktaş, sürpriz bir hamleye imza atmak için harekete geçti. Kartal, eski yıldızını geri girmek için kolları sıvadı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, sürpriz bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor. Kartal, eski yıldızını getirmek için harekete geçti.

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, sürpriz bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi yıldız isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, şimdi de eski gözdesi Oğuzhan Özyakup'u geri getirmek için harekete geçti.

Siyah-beyazlı yönetimin, takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmak amacıyla bonservisi elinde olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu ile görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Tecrübeli orta saha oyuncunun Beşiktaş'a dönmeye sıcak baktığı iddia edildi. Siyah-beyazlı forma altında tüm kulvarlarda 308 karşılaşmada görev alan yıldız futbolcu, bu karşılaşmalarda takımına 34 gol 62 asistlik katkı sunmuştu.

Kartal'ın 31 yaşındaki orta saha oyuncusuyla kısa süre içerisinde el sıkışması bekleniyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç