Beşiktaş, Immobile'ye ne kadar maaş vereceğini açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş, Immobile'ye ne kadar maaş vereceğini açıkladı

Beşiktaş'tan son dakika haberi geldi. Gelen haberde siyah beyazlı takım, Immobile'nin maaşını açıkladı.

Spor 14 Tem 2024 0
Beşiktaş, Immobile'ye ne kadar maaş vereceğini açıkladı

Beşiktaş, Immobile'ye ne kadar maaş vereceğini açıkladı.

Transfer sezonunun hızlı takımı bu sene Beşiktaş oldu. Siyah beyazlı takım ilk olarak Rafa Silva bombasını patlatırken şimdi de Ciro Immobile transferi piyasaya bomba gibi düştü.

Çok iyi bir kariyere sahip olan Ciro Immobile'nin transferi ile ilgili gelen son dakika açıklamasında Beşiktaş, yıldız oyuncuya yıllık ne kadar maaş vereceğini kamuoyuna açıkladı. KAP'a yapılan bildirime baktığımızda detayların şu şekilde olduğu görüldü.

Güün ilk saatlerlerinde ülkemize özel uçakla gelen ve İstanbul'da imza atan Immobile için KAP'a açıklama yapan siyah beyazlı ekip, 2 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. 

3. İtalyan geldi

Immobile, 2003 yılında gelen Giunti ve 2009 senesinde gelen Ferrari'den sonra siyah beyazlı takıma transfer olan 3. İtalyan asıllı futbolcu oldu.

Beşiktaş tarafından KAP'a yapılan bildirime baktığımızda şu ifadelere yer verildiği görülüyor:

Profesyonel futbolcu Ciro Immobile transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için net 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Rafa Silva'ya ne kadar para verilecek?

Geçen ay transferi gerçekleşen ve futbol dünyasında çokça konuşulan Rafa Silva transferinde de Beşiktaş, başarılı oyuncuya yıllık 6 milyon Euro ödeme yapacağını bildirdi.

Transfer sezonu devam ederrken diğer takımların bu transferlere nasıl cevap vereceği merak ediliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç