Babana selam söyle sözü zengin yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Babana selam söyle sözü zengin yaptı

Annesinin yasak aşk yaşadığını ve kendisinin iş insanı Karaca'nın oğlu olduğunu öğrenen adam, büyük servetin mirasçısı oldu.

Yerel Haberler 26 Ağu 2024 0
Babana selam söyle sözü zengin yaptı

Babana selam söyle dedi zengin oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde otobüs şoförü olarak çalışmakta olan Cihan Altın adlı kişinin yanına bir yolcu geldi. Gelen bilgilere göre söz konusu yolcu, otobüs şoförüne 1000 lira para verdi ve ona "Sen Kömürcü Orhan'ın oğlu değil misin? Şu bin lirayı al da babana ver. Ona, aldığımız kömür nedeniyle borcumuz var" dedi.

Bu ifadeler sonrası şaşıran adam, beni karıştırdınız dedi ve parayı almak istemedi. Ancak yolcu bu durum karşısında ısrarcı oldu ve "Hayır, babana selam söyle" dedi ve bin lirayı vererek otobüsten indi ve gitti.

Parayı alan ve mesaiyi bitiren adam daha sonra evine döndü ve evde onu annesi karşıladı.

Yaşadığı olayı annesine anlatan adam, hayatını şoku ve sürprizi ile karşılaştı.

Annesi, adliyede çalıştığı sırada iş insanı Orhan Karaca ile yasak aşk yaşadığını itiraf etti ve bu yasak ilişkiden kendisinin dünyaya geldiğini oğluna söyledi.

Duydukları karşısında şok olan Altın, soluğu mahkemede aldı ve Orhan Karaca'ya babalık davası açtı.

Yapılan DNA testi sonucu Karaca'nın biyolojik babası olduğu kanıtlanırken olayın boyutu değişti.

100 milyonluk servetin mirasçısı oldu

Mahkemeden çıkan babalık kararından sonra Altın, Orhan Karaca'nın nüfusuna geçirildi ve resmen babası oldu. Karaca'nın nüfusuna geçen Atlın, resmi olarak 15 taşınmaz ve 100 milyon liralık servetin mirasçısı oldu. Olay kısa sürede gündem oldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç