Aydın Nazilli'de feci olay: Televizyon tamircisi evde 4 kişiye çekiçle saldırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aydın Nazilli'de feci olay: Televizyon tamircisi evde 4 kişiye çekiçle saldırdı

Aydın Nazilli'den bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre televizyon tamircisi evde bulunan 4 kişiye çekiçle saldırdı.

3.Sayfa 17 Tem 2024 0
Aydın Nazilli'de feci olay: Televizyon tamircisi evde 4 kişiye çekiçle saldırdı

Aydın Nazilli'den son dakika haberi: Televizyon tamircisi dehşet saçtı.

Nazilli Kardeşköy Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen feci olayda, televizyon tamirciliği yapan M.G. adlı kişi, 65 yaşındaki H.D. adlı kişinin evine gitti. Buraya televizyon tamiri için gelen bu kişi, ev sahibi ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında adeta cinnet getiren televizyon tamircisi, yanında bulunan çekici eline aldı ve önce ev sahibinin kafası ile göğsüne vurdu. Daha sonra adamın eşine saldıran bu kişi, 60 yaşındaki kadını, 37 yaşındaki kızını ve 6 yaşındaki torununa çekiçle vurup başlarından yaraladı.

Çevrede sesleri duyan komşular şok oldu ve hemen bölgeye geldi. Hemen durum sağlık ekiplerine haber verildi. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptığı yaralıları hemen hastaneye kaldırdı.

Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların tedavileri devam ederken bölgeye gelen jandarma ekipleri, M.G. adlı saldırganı yakaladı ve evin önünde gözaltına aldı.

Tedaviye alınan H.D. adlı kişinin kafatasında kırık olduğu öğrenildi. Öte yandan sol kaburgasında zarar gördüğü de tespit edildi. Durumu ağır olan yaşlı adam Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Eşi N.D.'nin ve torunu B.G'nin de kafa tasında çatlak olduğu tespit edilirken bu kişiler de yoğun bakıma alındı. H.D.'n ın kızı H.G'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç