Avun Ilıcalı Maribor'u satın alıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Avun Ilıcalı Maribor'u satın alıyor

Acun Ilıcalı, Sloveyna'nın Maribor kentinin takımını satın alıyor. İşte Acun Ilıcalı'nın alacağı yeni takım.

Spor 30 Nisan 2024 0
Avun Ilıcalı Maribor'u satın alıyor

Acun Ilıcalı Maribor'u satın aldı.

Sportklub Slovenija adlı kanala katılan Acun Ilıcalı bir so ndakika açıklamasında bulundu. Ilıcalı yaptığı açıklamada Slovenya'nın Maribor takımını satın alacağını söyledi.

Geçen hafta kente gittiğini ve çok beğendiğini söyleyen Acun Ilıcalı, diğer kulüplerin de iyi olduğunu, ancak bir karar vermeleri gerektiğini, iki ay boyunca araştırma yaptıklarını söyleyerek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Slovenya'daki hangi kulübün bizim için en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bu kulübün Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor'daydım, şehri gerçekten çok beğendim, stadyumu çok beğendim. Diğer kulüplere de saygı duyuyorum. Sonuçta bir karar vermeniz gerekiyor, iki ay boyunca araştırdık ve düşündük. Maribor'un en doğru proje olduğuna karar verdik"

MURA'YI ALACAKTI

Geçen gün Acun Ilıcalı'nın Slovenya Ligi ekiplerindne Mura adlı takımı satın almak istediği ve imza aşamasına geldiği iddia edilmişti. Mura kulübü ile görüşmeler yapılmış ancak herhangi bir anlaşmaya varılamamıştı.

DAHA ÖNCE FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ OLMUŞTU

Slovenya temsilcisi NK Maribor UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşmıştı. Fenerbahçe, Maribor'u ilk maçta 3-1, ikinci maçta ise 3-0 kazanmıştı.

PUAN DURUMU

Slovenya Ligi'nde oynayan Maribor, 33 karşılaşma sonunda 60 puanla 3. sırada yer alıyor. Lider ile arasında 15 puan fark olan Maribor'un 2. ile arasında 3 puan fark var. İşte lig puan duurmu:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç