Ankara'da simit fiyatlarına zam geldi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara'da simit fiyatlarına zam geldi!

Başkent Ankara'da simit fiyatlarına büyük zam geldi! İşte gelen zam oranı ve yeni simit fiyatı...

Yerel Haberler 11 Eylül 2024 1
Ankara'da simit fiyatlarına zam geldi!

Ankara'da simit fiyatlarına zam geldi

Türkiye'de kötü giden ekonomi fiyatlara yansımaya devam ediyor. Gelen son dakika bilgilerine göre, Ankara'da simit fiyatlarına büyük zam geldi. Ankara'da simit fiyatlarına yüzde 50 zam gelmesiyle birlikte, 10 TL olan simit 15 TL oldu.

Ankara Pideciler, Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş, simit fiyatlarının 15 liraya çıkarılmasını değerlendirdi. Delibaş, simit fiyatlarını sabitlemenin akıl ve mantık işi olmadığını belirtti.

Ankara'da simit fiyatı geçtiğimiz günlerde 15 liraya yükseltildi. Delibaş, Ocak ayında planlanan ancak iptal edilen zam kararı ile ilgili Danıştay'a açtıkları davanın sonuçlanmasını beklediklerini ifade etti. Delibaş, 8 aydır devam eden bu süreçte birçok esnafın iş yerini kapattığını ve maliyetlerin sürekli arttığını vurguladı.

Delibaş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Doğal gaza, elektriğe, ham maddeye ve işçiye her gün zam gelirken, simit fiyatlarını sabitlemek akıl ve mantık işi midir?"

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Gün Önce
Ocak ayından şu ana kadar neye zam gelmedi söylermisiniz bana.. ama hükümet ara zam yapmadı... Ey Erdoğan eski bir videondan slmit çay hesabı yapıyordun.. şimdi yeni fiyatla ile bir daha yap bakalım... Millet seçimleri bekliyor.. belediye seçimlerinde bir tokat yedin anlamadın bize.. genel seçimlerde akıllanacaksın