Ziraat Bankası personel alımı başvurusu sona erdi: İşte sınav süreci

Ziraat Bankası personel alımı başvurusu sona erdi: Sınav ne zaman?

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan 870 personel alımının başvurusu 19 Temmuz tarihinde sona erdi. Başvuruların sona ermesinden sonra adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını, sınavların ne zaman yapılacağını merak ediyor. Biz de bu yazımızda Ziraat Bankası personel alımının başvurusuna dair detaylara yer verdik.

Sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak?

Ziraat Bankası personel alımı sınav giriş yerleri 5 Ağustos 2024 tarihinde açıklanacak. Sınav giriş yerleri ile ilgili açıklamada, "Başvurusu kabul edilen adaylar sınav yeri ve saatini bildiren “Sınav Giriş Belgesi”ni 5 Ağustos 2024 Pazartesi gününden itibaren İstanbul Üniversitesi’nin https://ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr internet sitesinden T.C. Kimlik numaralarını girerek alabileceklerdir" denildi.

Yazılı sınav ne zaman?

Yazılı sınav ile ilgili yayınlanan açıklamada sınavların 10 Ağustos tarihinde olacağına yer verildi. Sınav saat 13.00'da yapılacak. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yazılı sınav, ilan edilen sınav merkezlerinde 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak olup, çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır"

ZİRAAT BANKASI SERVİS GÖREVLİSİ İDARİ ALAN (TOPLAM 100 SORU)

Genel Kültür 15
Genel Yetenek 35
Ekonomi 15
Hukuk 15
Muhasebe 10
İşletme Finans 10

Başvuruya ilişkin bilgiler ve detaylar için Ziraat Bankası resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.