Yılın İlk Yarısında Borsa Liginin Şampiyonu Fenerbahçe Oldu!

Borsa liginin şampiyonu Fenerbahçe oldu.

Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında hisseleri yılın ilk yarısını yüzde 106,8 yükselişle tamamlayan Fenerbahçe Futbol AŞ, yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

Borsada işlem gören spor kulüpleri yılın ilk yarısında yüzde 38,9 artış sağladı.

Spor kulüplerinin yaptığı transferler, oyuncu satışları ve sponsorluk anlaşmları, spor şirketlerinin yılın ilk yarısında başarılı bir performans göstermesini sağladı.

FENERBAHÇE, HAZİRAN AYINDA DA YATIRIMCISINI SEVİNDİRDİ

Spor şirketlerinin haziranda sergiledikleri hisse performansına bakıldığında Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray yatırımcısını sevindirirken, Beşiktaş üzdü.

Bu dönemde, hisse fiyatları Fenerbahçe'nin yüzde 52, Galatasaray'ın yüzde 11,2, Trabzonspor'un yüzde 6,8, artış kaydederken, Beşiktaş'ın yüzde 3,2 azaldı.

EN FAZLA PİYASA DEĞERİNE SAHİP TAKIM FENERBAHÇE OLDU

Halka açık 4 spor şirketi arasında en fazla piyasa değerine sahip kulüp olan Fenerbahçe, yılın ilk yarısını 18 milyar 717 milyon 118 bin lira piyasa değeriyle tamamladı.

Fenerbahçe'yi, 9 milyar 536 milyon 400 bin lira piyasa değeriyle Galatasaray, 8 milyar 256 milyon lira piyasa değeriyle Beşiktaş, 5 milyar 500 milyon lira piyasa değeriyle de Trabzonspor izledi.

https://www.finans7.com/ 

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.