Temmuz 2024 Hizmetli Maaşı Ne Kadar Oldu?

2024 Temmuz ayı hizmetli maaşları ne kadar oldu? Hizmetli maaşlarına ne kadar zam geldi? Hizmetliler ne kadar maaş zammı aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in enflasyon verilerini açıklamasının ardından hizmetli pozisyonunda çalışan kişilerin yeni maaşları da belli oldu. Peki kamu kurumlarında hizmetli pozisyonunda çalışan kişilerin yeni maaşları ne kadar oldu? İşte hizmetlilerin alacağı yeni zamlı maaş ve detaylar...

TÜİK'in Haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından yılın ilk yarısıın enflasyonu belli oldu. TÜİK ilk 6 aylık enflasyonu %.. olarak açıkladı. Haziran ayının enflasyonuyla birlikte hizmetli maaşlarına da %.. zam gelecek. 

Hizmetliler Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kamu kurumlarında hizmetli pozisyonunda çalışan kişilerin aldıkları maaşlara baktığımızda 30.409 TL maaş alıyorlar.

Temmuz 2024 Yeni Hizmetli Maaşı

TÜİK'in ilk 6 aylık enflasyonu % 19,31 açıklamasıyla birlikte hizmetlilerin maaşları 36 bin 280 TL'den TL'ye çıkmış durumda. 

Hizmetli Alımı Olacak Mı?

Hükümetin aldığı yeni tasarruf tedbirleriyle birlikte, kamu kurumlarına personel alımı azaldı. Fakat her ne kadar azalsa da hala yeni personel alım ilanları gelmeye devam ediyor. Kamu kurumlarının yayınladığı bu personel alım ilanlarını internet sitemiz ve mobil uygulamamızdan güncel olarak yayınlıyoruz. Kamu kurumlarına alınan tüm personel alım ilanlarından anında haberdar olmak istiyorsanız, ücretsiz olan Finans7.com mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

https://www.finans7.com/ 

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.