Tek ihtimal açıklandı: Emekliye seyyanen zam var mı refah payı verilecek mi son dakika 2024

Emekliye seyyanen zam var mı son dakika 2024 temmuz.

Milyonlarca emekli, Temmuz 2024 zammının belli olmasından sonra büyük bir hüsran yaşadı. Kök maaşı 10 bin liranın altında olan emekliler, aldıkları yüzde 25.72 oranında zamla birlikte yine 10 bin lira almaya devam edecek. Bu durum büyük tepki çekerken emeklilere seyyanen zam için talepler gelmeye başladı.

Sosyal medya üzerinden, CiMER'e ve AK Parti Genel Merkezi'ne emeklilere ek zam için kısa sürede çok sayıda talep giderken henüz hükümet kanadından emeklilere seyyanen zam verileceğine dair herhangi bir açıklama gelmedi.

SSK Bağkur emekli zammı için Tıklayın

1.5 milyon emekli 0 zam alacak. Detayları için Tıklayın

Bakan 'YOK' dedi

Bakan Vedat Işıkhan geçen ay sonunda yapılan AK Parti Grup Toplantısından önce basın mensuplarına açıklama yapmış ve asgari ücrete zam yapılmayacağını, emeklilere ise herhangi bir ek zam yapılmayacağını, emeklilere enflasyon kadar zam yapılacağını söyledi.

Seyyanen maaş zammı için gözler Erdoğan'da: Şimdi ne olacak?

Emeklilere seyyanen maaş zammı için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrilmiş durumda. Bakanlar ve vekiller ek zam olmayacağını söylerken erdoğan'ın sürpriz bir karar alabileceği belirtiliyor.

Geçen dönem aynı şekilde yapılan zam Ocak ayı ortasında gelmiş ve Ocak ayında eksik yatan maaş, Şubat ayında yatırılmıştı. Ağustos ayına kadar ek zam için ihtimal var. Bekleyip göreceğiz. Emekli seyyanen maaş zammı geldiğinde bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Sizce en düşük emekli maaşı kaç TL olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

https://www.finans7.com/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.