Taşeron ve belediye şirket işçilerine kadro gündeme geliyor

Taşeron ve belediye şirket işçilerine kadro gündeme geliyor.

Yeniden Refah Partisi yaptığı açıklamada taşeron sisteminin kaldırılması ve belediye şirket işçilerine kadro verilmesi konularının kısa sürede gündeme geleceğini söyledi. Geçen gün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptığı açıklamada taşeron ve belediye şirket işçilerine kadro ile ilgili, "Bizim de bütün programlarımızda, teşekkür ziyaretlerinde sürekli bu konular gündeme geliyor. Belediyelerin iktisadi teşebbüslerindeki çalışan işçilerin kadroya geçirilmesi, EYT'de 1999 yılına takılanlar, bekçilerimizin, sağlık personellerinin talepleri var" dedi ve taşeron meselesinin kaldırılmasının da gündeme getirileceğine yer verildi.

MECLİSE GELİYOR

Taşeron ve belediye şirketi işçilerine kadro ile ilgili düzenleme için Yeniden Refah Partisi bir açıklama yaptı ve bu konuda çalışmaların hızlı şekilde yapılarak Cumhur ittifakı olarak konunun meclise getirileceğini bildirdi. Düzenleme önümüzdeki günlerde meclise geldiğinde haberdar olmak, kaçırmamak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

TYP İŞÇİLERİ KADRO BEKLİYOR

Taşerona, belediye şirket işçilerine kadro konularının parti gündemine alınması sonrası TYP işçileri de çağrıda bulundu. Toplum Yararına Program kapsamında kamuda çalışan işçiler, kendilerine kadro müjdesi gelmesi, süreklilik gelmesini, bu konunun meclis gündemine gelmesini istiyor. Bu konuda henüz resmi açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı yukarıdaki linklerden ücretsiz indirin.

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.