Son dakika: Toki müstakil ve müşterek arsa duyurusu geldi: Arsaların konumları belli oldu

Son dakika: TOKİ 1 milyon arsa sonuçları ve arsaların tam konumları açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamaya baktığımızda 1 milyon arsanın detaylarının netleştiği bildirilirken arsaların tam konumu da vatandaşlara açıklandı.

Bilindiği üzere 2022 yılının sonuna doğru 250 bin sosyal konut ve 1 milyon konut arsası duyurusu gelmişti. Hem müstakil hem de müşterek arsalar için beklenen son dakika açıklaması geldi ve arsalara ilişkin tüm detaylara yer verildi.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi resmi sayfası üzerinden yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen İlk Evim Arsa kampanyası kapsamında başvuruda bulunan ve başvuruları kabul edilen hak sahibi vatandaşlarımız, kendilerine verilecek Arsa Tapu Tescil Belgesini ve tapu bilgilerini e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulayabilirler"

SORGULAMA NASIL YAPILIR?

E devlet kapısı üzerinden sorgulama yapmak için aşağıdaki gibi arama kısmına İLK EVİM TAHSİS VE DURUM BİLGİSİ SORGULAMA yazın ve aşağıdaki gibi çıkan sonuca tıklayın.

Sonuca tıklayıp e devlet girişi yaptıktan sonra aşağıdaki gibi ekran karşınıza çıkacak:

Bu ekranda yukarıdaki gibi arsanızın bulunduğu konumu görebilecek, yakınlaşıp uzaklaşarak konut arsanızın yerini detaylı şekilde görebileceksiniz. Kadın erkek konut grubumuza katılmak ve diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

TOKİ konut ve arsa duyuruları için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

TOKİ 51 ilde arsa duyurusuna gitmek için TIKLAYIN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.