Son dakika: Gençlere, üniversitelilere vergisiz telefon ve bilgisayar başvurusu başlıyor

Son dakika: Gençlere vergisiz telefon başvurusu başlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon ile ilgili son dakika açıklaması geldi. AK Parti Mekrez Karar Yönetim Kurulu toplantısında açıklama yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemde müjdelerin hızlı şekilde gelmesini istedi.

Seçim sürecinde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere verilecek vergisiz telefon ve bilgisayar desteği ile ilgili, "Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız" ifadelerine yer verildi.

Bu müjde sonrası seçimler yapıldı ve Erdoğan ile Cumhur ittifakı seçim zaferi geldi. Bunun ardındna vergisiz telefon ve bilgisayarın yürürlüğe girmesi beklendi. Erdoğan bu konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Gençlerin önünü açalım. Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet bey (Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız. Seçim sahalarında konuşulanları hayata geçirelim. Meclis yeni yasal alt zeminin hazırlanması ve yasanın çıkması lazım"

BAŞVURU BAŞLIYOR

Önümüzdeki günlerde düzenleme meclise gelecek. Meclise gelecek düzenlemenin torba yasada gelmesi ve kısa sürede meclisten geçerek yürürlüğe girmesi bekleniyor. Kanunun yürürlüğe girmesinden sonra vergisiz telefon ve bilgisayarlar için satış işlemleri başlayacak.

BAŞVURU BAŞLADIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ÜCRETSİZ İNDİRİN:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.